• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2019: Ειδική 6
Κέρδισε και πέρασε μπροστά ο Quintanilla
RALLY DAKAR 14/01/2019 - 10:40

Ωραία και αμφίρροπη μάχη με τον Kevin Benavides έδωσε ο Pablo Quintanilla για να πάρει τη νίκη στη χτεσινή Ειδική του Rally Dakar.

 

Με την επικράτησή του αυτή, ο αναβάτης της Husqvarna κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον Ricky Brabec.

 

Οι Quintanilla και Benavides κυριάρχησαν στην Ειδική των 336χλμ, αλλάζοντας πολλές φορές την πρώτη θέση μεταξύ τους.

 

Ο Benavides με την Honda του είχε το πάνω χέρι στην αρχή, στα πρώτα 84χλμ, αλλά γρήγορα ο Quintanilla του πήρε την πρωτοπορία, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι περίπου στο λεπτό.

 

Εν τέλει, ο οδηγός της Husqvarna κέρδισε τον Benavides με διαφορά σχεδόν δυο λεπτών, με το δίδυμο της KTM – Matthias Walkner και Toby Price – να ακολουθούν.

 

Ο Adrien van Beveren της Yamaha ήταν πέμπτος, με τον Ricky Brabec πιο πίσω και με μια διαφορά 7 λεπτών και 30 δευτερολέπτων από τον Quintanilla.

 

Έτσι, ο Αμερικανός έχασε και το προβάδισμα στη γενική κατάταξη, υποχωρώντας στη δεύτερη θέση με διαφορά 04:38’’ από την κορυφή.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Van Beveren θα ήταν πιο πίσω στη λίστα, ωστόσο σταμάτησε να βοηθήσει τον Lorenzo Santolino όταν ο τελευταίος έπεσε, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο τον οποίο οι διοργανωτές του επέστρεψαν στο τέλος.

 

Στην έβδομη και όγδοη θέση βρίσκουμε τους Stefan Svitko (Slovnaft Team) και Andrew Short (Husqvarna), ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Luciano Benavides (ΚΤM) και Jose Ignacio Cornejo Florimo (Honda).

 

Δύσκολη ημέρα η χτεσινή για τους Xavier de Soultrait (Yamaha) και Sam Sunderland (ΚΤΜ) που έμειναν πάνω από 20 λεπτά μακριά από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Video Dakar 2019 (Ημ. 6)

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2019: Ειδική 5

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα