• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video Dakar 2019 (Ημ. 10)
Η περίληψη της τελευταίας ημέρας
RALLY DAKAR 18/01/2019 - 16:58

Το φετινό Dakar έληξε με τον Toby Price της ΚΤΜ να παίρνει την τελευταία Ειδική και μαζί τη Νίκη, τη δεύτερη της καριέρας του σ’ αυτόν τον τόσο απαιτητικό Αγώνα.

 

Για μια ακόμα χρονιά, 19η συνεχόμενη, η ΚΤΜ καταφέρνει να πάρει τη Νίκη μένοντας αήττητη στο θεσμό από το 2001 και μετά!

 

Μάλιστα στο βάθρο βρέθηκαν τρεις δικές της μοτοσυκλέτες. Πίσω από τον Price, με διαφορά 9 λεπτών, τερμάτισε ο περσινός νικητής, Matthias Walkner.

 

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η 3η και τελευταία θέση του βάθρου, με τον Sam Sunderland να την κάνει δική του μετά από έφεση που άσκησε.

 

Ο Βρετανός είχε δεχτεί ποινή μιας ώρας στην 8η Ειδική και τότε όλοι πίστεψαν ότι χάθηκαν οι ελπίδες του για μια θέση στο βάθρο.

 

Ωστόσο έκανε την προσφυγή του και δικαιώθηκε, με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να πάρει την 3η θέση από τον Pablo Quintanilla.

 

Ο τελευταίος ήταν απαρηγόρητος, καθώς ακόμα και με την άρση της ποινής του Sunderland, θα ήταν αυτός στο βάθρο αν δεν έκανε ένα λάθος χτες.

 

Στα πρώτα χιλιόμετρα της τελευταίας Ειδικής, ο αναβάτης της Husqvarna είχε μια πτώση που του στοίχισε μερικά πολύτιμα λεπτά.

 

Επόμενο άρθρο »

Η KOVE στο Dakar Rally 2024 με τέσσερεις επίσημες συμμέτοχές

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2019 Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα