• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pet On Wheels για μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων
Georgopoulos Power Store
Νέα Αγοράς 02/04/2020 - 16:47

 
Pow είναι ο πρώτος φορέας για κατοικίδια ζώα παγκοσμίως, κατασκευασμένος ως άκαμπτο ταξιδιωτικό κουτί για σκούτερ, μοτοσικλέτες, ποδήλατα και αυτοκίνητα. Σχεδιασμένο για μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων έως 10kg, συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και τις διατάξεις του ιταλικού κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Το Pow θα επιτρέψει στο κατοικίδιο ζώο σας να ταξιδεύει άνετα χωρίς να αποσπά την προσοχή του οδηγού και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.
 
Διαθέτει εξαερισμό και μια συρόμενη θύρα, που επιτρέπει στο κατοικίδιο να βγάζει το κεφάλι του έξω με ασφάλεια, χάρη σε ένα εσωτερικό λουρί που δένει εύκολα στο κολάρο του. Διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές τροποποιήσεις, το pow προσκολλάται στη μοτοσικλέτα μέσω μιας καθολικής πλάκας τοποθέτησης με ένα απλό κλικ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μεταφέρετε τον μικρό σας φίλο με ασφάλεια και άνεση με σκούτερ, μοτοσικλέτα, ποδήλατο ή αυτοκίνητο. Επίσης διαθέτει και κλειδαριά.
 
 
Με το POW, θα λάβετε μια καθολική πλάκα στήριξης προσαρμοσμένη σε κάθε σκούτερ / μοτοσικλέτα, για εύκολη εγκατάσταση σε κάθε κατεύθυνση.
 
Το POW επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα ασφαλείας για δύο τροχούς για το σκυλί σας, εξασφαλίζοντας την προστασία του κατοικίδιου ζώου και την ευκολία χρήσης του για τον ιδιοκτήτη. Το POW μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας απλός χώρος αποσκευών ή κράνους, με χώρο για δύο κράνη τζετ.
 
Το POW είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που μπορεί ακόμη και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τυποποιημένο ράφι στο ποδήλατό σας. Χάρη στην πλάκα και το υλικό της γενικής εγκατάστασης, που παρέχεται με POW, η εγκατάσταση γίνεται εύκολα με μόνο τέσσερις βίδες.
 
Το POW είναι επίσης φιλικό προς το αυτοκίνητο. Με το τράβηγμα της ζώνης ασφαλείας στη λαβή μεταφοράς, το κατοικίδιο σας μπορεί να ασφαλιστεί με ασφάλεια τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.
 
Το POW αυξάνει την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων σας. Σε περίπτωση ατυχήματος και ταυτόχρονα περιορίζει την απόσπαση της προσοχής από τον οδηγό.
 
Χαρακτηριστικά POW
  • Βάρος: 4.7kg
  • Διαστάσεις: 42x42x37cm
  • Μέγιστο φορτίο: 10kg
  • Χωρητικότητα: 35 λίτρα
  • Χωρητικότητα κράνους: 2 jet ή ένα fullface
  • Τρόπος Συναρμολόγησης: Σε κάθε κατεύθυνση πάνω στο σκούτερ ή στη μοτοσικλέτα
  • Μέθοδος συναρμολόγησης σε αυτοκίνητο: Περάστε τη ζώνη ασφαλείας μέσα από τη χειρολαβή
  • Υλικό κατασκευής: Πολυπροπυλένιο και πολυανθρακικό

 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 41-31 - Νέος Κόσμος 11636 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 9242427  -  Email: info@akisgeorgopoulos.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

« Προηγούμενο άρθρο

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παραχώρησε 15 Supra GTR150 στο Δήμο Αθηναίων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα