• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NOYES: Αποχαιρετάει το Πρωτάθλημα CEV, με μια δεύτερη θέση στον αγώνα της Valenzia.
Ο Αμερικάνος μετακινείται στην Μοto2, στην ομάδα του Banderas.
Νέα 24/11/2009 - 09:07

O Kenny Noyes έκλεισε την καριέρα του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας, με μια δεύτερη θέση στον αγώνα Valencia Formula Extreme, την προηγούμενη Κυριακή. Ο Αμερικάνος πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο και διεκδίκησε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο θεσμό, αλλά η έλλειψη πρόσφυσης του πίσω ελαστικού του στέρησε την πρώτη θέση του βάθρου.

 

"Όσο και να προσπαθούσα δεν υπήρχε πρόσφυση στην έξοδο των στροφών. Έτσι, κατάλαβα ότι θα παραμέινω κολλημένος με τις Yamaha των Carmelo Morales και Javier del Amor μέχρι τέλους, όπως έγινε", δήλωσε ο Αμερικάνος .

 

Ο Noyes κατάφερε τελικά να τερματίσει δεύτερος, πίσω από τον Morales, ο οποίος κατέκτησε και τον Ισπανικό Τίτλο στα 1000cc Extreme, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. "Θέλω να συγχαρώ τον Carmelo για αυτή την εξαιρετική σεζόν. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στην κατηγορία Extreme, οπότε ήταν πολύ ιδιαίτερος για εμένα", συμπλήρωσε ο Noyes.

 

Ο Αμερικάνος θα συγκεντρωθεί τώρα στη νέα πρόκληση της καριέρας του που είναι η συμμετοχή στην Moto2, ως αναβάτης της ομάδας Antonio Banderas Racing για το 2010. "Αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στο Ισπανικό Πρωτάθλημα έμαθα πολλά και εξελίχτηκα σημαντικά σαν αναβάτης. Αν τα πράγματα πάνε καλά στην Moto2 και πιστεύω ότι θα πάνε, αυτό θα οφείλεται στις μάχες μου με τον Carmelo και τους άλλους κορυφαίους αναβάτες του CEV και σε όσα έχω διδαχτεί μέσα από αυτές τις μάχες", ολοκλήρωσε ο Noyes.

Επόμενο άρθρο »

Μοναδικές μοτοσυκλέτες, σε μοναδικό χώρο

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Οργανώνει το πρώτο δείπνο για το fan club του.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα