• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA: Εγκαταλείπει οριστικά την Moto2, συγκεντρώνεται στα WSBK.
Η Ιταλική εταιρία επενδύει πάνω στην RSV4.
Νέα 25/11/2009 - 07:54

Πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2, ήδη σημειώνονται οι πρώτες αποχωρήσεις. Όπως είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, η Aprilia αποφάσισε να αποχωρήσει από την Moto2 και να μην κατεβάσει εργοστασιακή ομάδα.

 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, όλες οι μοτοσυκλέτες της Moto2 θα χρησιμοποιούν τετράχρονο κινητήρα 600cc της Honda, σε πρωτότυπα πλαίσια. "Είναι χωρίς νόημα και ταυτόχρονα δυσφημιστικό για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές να γίνει αυτός ο συνδυασμός. Ειδικά για κάποιον σαν την Aprilia, που έχει κατακτήσει 43 Παγκόσμιους Τίτλους σε κάθε μορφή αγώνων μοτοσυκλέτας", ανέφερε το δελτίο τύπου της Aprilia.

 

Ενώ λοιπόν η Ιταλική εταιρία δε θα δώσει το παρόν στην Moto2, θα προσπαθήσει να διατηρήσει ένα δυναμικό προφίλ στους αγώνες μοτοσυκλέτας. Η Aprilia αναμένεται να αυξήσει τη συγκέντρωσή της στο θεσμό του Πρωταθλήματος World Superbikes, ενώ ενδέχεται να επιστρέψει και στα MotoGP. Φήμες λένε ότι αν οι κανονισμοί επιτρέψουν τη χρήση κινητήρων που βασίζονται στους αντίστοιχους παραγωγής, η Aprilia είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα μοτοσυκλέτα, βασισμένη στην RSV4, ώστε να ξαναμπεί δυναμικά στα Grand Prix.

RSV 4 1
RSV 4 1
RSV 4 2
RSV 4 2

Επόμενο άρθρο »

ΜΑΡΤΙΝΕΖ: Ενοχλημένος από την αποχώρηση της Aprilia.

« Προηγούμενο άρθρο

Μοναδικές μοτοσυκλέτες, σε μοναδικό χώρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα