• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Scooter Festival επέστρεψε στο Γκάζι
Το τριήμερο 15,16&17 Ιουνίου
Νέα Αγοράς 15/06/2019 - 15:39

Στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι άνοιξε σήμερα τις πύλες της η εκδήλωση Scooter Festival, με την συμμετοχή εταιριών από τον σκουτερόκοσμο των 2 τροχών αλλά και εταιριών με προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τα δίκυκλα και τους αναβάτες. 

 

Το Scooter Festival επιστρέφει πάλι στο Γκάζι, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, και μαζί έρχεται και το Electric Bike Show . Scooter, παπιά, μικρές μοτοσυκλέτες αλλά και ηλεκτροκίνητα, θα σας περιμένουν σε ένα τριήμερο γιορτής για την μετακίνηση στη πόλη και όχι μόνο. Νέα μοντέλα αλλά και πίστα για test ride σε ηλεκτροκίνητα, μέσα στο Αμαξοστάσιο. Μεγάλη θεματική έκθεση για την Vespa αλλά και έκθεση με custom παπιά. Ακόμα, κλασικά μηχανάκια που αγαπήσαμε, café, street food και φυσικά πολύ μουσική και κέφι. Ένα Festival για τους δυο τροχούς και μια ευκαιρία να το γνωρίσουν ακόμα και αυτοί που δεν οδηγούν κάνοντας μια μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα τους.

Ώρες λειτουργίας: Κάθε μέρα από 11:00 έως 21:00
Τιμή εισιτηρίου: €5

Καθώς οι «ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2019» θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο την επόμενη εβδομάδα, από 20 έως 23/6, θα διατεθεί "κοινό εισιτήριο" για τις 2 εκδηλώσεις στα €7.
Η είσοδος σε νέους έως 20 ετών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επόμενο άρθρο »

Να’ χα μια Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμιες Ημέρες Vespa 2019 στην Ουγγαρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα