• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rippin' Mykonos: Surf με... μοτοσυκλέτα
Μέσα στη θάλασσα!
Νέα Αγοράς 29/07/2019 - 18:42

Δελτίο Τύπου


 
Rippin' Mykonos: Maddison & Colton φέρνουν τα πάνω κάτω στη Μύκονο
 
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της freestyle σκηνής της μοτοσυκλέτας, ο Αυστραλός Robbie Maddison και ο Αμερικανός Aaron Colton, ανακαλύπτουν με το δικό τους τρόπο το “νησί των ανέμων”. Δυνατά stunts, άλματα σε σημεία που ποτέ κανείς δεν είχε φανταστεί, πολλές σούζες και βόλτα με μοτοσυκλέτα στη θάλασσα, είναι το κυρίως μενού του βίντεο με τίτλο “Rippin Mykonos”.
 
 
 

 
Μια καλοκαιρινή ημέρα στη Μύκονο, τουρίστες έχουν μαζευτεί στο πιο πολυφωτογραφημένο σημείο της, τη Μικρή Βενετία, για το δικό τους κλικ. Την προσοχή τους τραβάει ο επιβλητικός ήχος μιας μοτοσυκλέτας που έρχεται …από τη θάλασσα. Κάποιος οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του μέσα στο νερο και «σερφάρει» τραβώντας όλα τα βλέμματα.
 
O Maddison, γνωστός για θρυλικά άλματα με μοτοσυκλέτες και ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα από το ιστορικό άλμα μήκους 85 μέτρων πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου, και ο Colton με τις απίστευτες επιδόσεις του στο street freestyle και το flat track, δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο που φέρνει τα πάνω κάτω στα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Μυκόνο
 

 

Δες τον Robbie Maddison να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του μέσα στη θάλασσα με φόντο τη Μικρή Βενετία αλλά καιτη "φιλική" κόντρα του με τον Aaron Colton που έφερε τα πάνω-κάτω στη Μύκονο!
 
 
 
 
 

Επόμενο άρθρο »

Διαγωνισμός Join Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

VR 46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα