• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Όπως στην Γερμανία!
Syahrin: 10 Αγώνες, 10 τεστ
Νέα 30/07/2019 - 10:06

Διαφορετικοί οι στόχοι του διδύμου της Tech3, Miguel Oliveira και Hafizh Syahrin, ενόψει του Αγώνα στην Τσεχία που θα ανοίξει την αυλαία του δεύτερου μισού της χρονιάς.

 

Ο μεν Πορτογάλος θέλει να επαναλάβει το ρυθμό που έδειξε στην Γερμανία (χωρίς την πτώση) ενώ ο Syahrin παλεύει για το μέλλον του στα GP.

 

Κι αυτό επειδή ο Oliveira ξέρουμε ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο MotoGP, ενώ ο οδηγός από την Μαλαισία ψάχνει ομάδα στην Moto2.

 

«Φύγαμε από το Sachsenring πικραμένοι, αλλά σίγουρα κάναμε έναν από τους καλύτερούς μας Αγώνες», σχολίαζε ο Oliveira. «Αλλά δυστυχώς είχα την πτώση».

 

«Μετά το διάλειμμα, θέλουμε να κρατήσουμε τα ίδια επίπεδα ταχύτητας και σταθερότητας που δείξαμε στην Γερμανία, για να κάνουμε καλύτερο δεύτερο μισό».

 

«Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Brno, σε μια πίστα που η ΚΤΜ έχει πολλά δεδομένα κι αυτό ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε από την αρχή».

 

Από την άλλη, ο Syahrin έχει 10 Αγώνες μπροστά του για να δείξει την αξία του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Moto2.

 

Ο οδηγός από την Μαλαισία πέρυσι – ως νεοφερμένος – είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 46β (με Yamaha), ενώ φέτος (με KTM) μόλις 3…

 

«Μετά το διάλειμμα νοιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ για το δεύτερο μισό. Προπονήθηκα πολύ και θέλω να τα πάω καλά στους 10 Αγώνες».

 

«Θα προσπαθήσω να πιέζω συνέχεια και να κατανοήσω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεχίζω να δουλεύω σκληρά με την ομάδα».

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ο Rossi δεν αποσύρεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Σημαντικό τεστ για εμάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα