• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Rossi δεν αποσύρεται!
Η πραγματική Dream-Team ήταν οι Lorenzo-Dovi
Νέα 30/07/2019 - 10:55

Με διάφορα θέματα και φήμες που κυκλοφορούν στο paddock ασχολήθηκε ο Carlo Pernat, ο οποίος δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει τη δουλειά πάνω στο βιβλίο του.

 

Πρώτα-πρώτα μίλησε για την περίπτωση του Valentino Rossi:

 

«Ακούστηκαν πολλά αυτό το διάστημα, αλλά κάποια με εξέπληξαν όπως οι δηλώσεις του Lin Jarvis. Είναι καλό να προετοιμάζεται η Yamaha για την μετά-Rossi εποχή, αλλά ο Valentino παραμένει σύμβολο της ομάδας και ορισμένα πράγματα που ειπώθηκαν δεν ήταν καλά. Κι επίσης επειδή βλέπω τον Rossi να μένει στην Yamaha και μετά το τέλος της καριέρας του, σε ρόλο μάνατζερ».

 

Να σημειώσουμε ότι μετά τον Αγώνα στο Assen, ο Lin Jarvis φέρεται να άσκησε κριτική στον Rossi και την ομάδα του, λέγοντας: «Η πίστη μας σ’ αυτόν δεν άλλαξε και δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις για τίποτε, ωστόσο στην Ολλανδία τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση».

 

Όσο για τις φήμες περί πρόωρης αποχώρησης του Rossi από το Πρωτάθλημα, τόνισε: «Είναι γελοιότητες. Ο Valentino προπονείται πολύ κάθε μέρα. Θέλει ν’ αγωνίζεται και πριν λίγους μήνες ήταν στο βάθρο. Δεν μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσει στους Αγώνες και σύντομα θα είναι στο βάθρο».

 

Πάντως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Vale χρειάζεται αλλαγές στην ομάδα του και κυρίως νέο αρχιμηχανικό: «Ίσως ο Galbusera δεν είναι ο κατάλληλος γι’ αυτόν και δεν εννοώ από θέμα ικανοτήτων, αλλά σχέσεων. Στο κάτω-κάτω, η μοτοσυκλέτα του είναι η μόνη που δεν δουλεύει όπως οι άλλες Yamaha».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Jorge Lorenzo: «Περνά κι αυτός μια δύσκολη περίοδο. Μια διέξοδος θα ήταν η επιστροφή του στην Ducati, αλλά ο τραυματισμός τού έκλεισε την πόρτα. Ο Jorge ξεκίνησε τις διακοπές με πολλές σκέψεις στο μυαλό του, συμπεριλαμβανομένης και της πρόωρης αποχώρησης. Είναι κατανοητό μετά από τον τραυματισμό του. Τώρα όμως προπονείται σκληρά για να επιστρέψει».

 

Για την Ducati, επισήμανε: «Ο DallIgna ξέρει ότι έχει μια μοτοσυκλέτα ικανή για Τίτλο τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει κερδίσει. Βρήκε μπροστά του τον Marquez όμως. Ήθελε τον Lorenzo, αλλά τώρα έχει τους Dovi-Petrucci που ίσως δεν είναι το καλύτερο δίδυμο. Τον αντι-Marquez τον έχει η Yamaha: είναι ο Quartararo ή ο Vinales. Η Ducati σωστά πήρε τον Jorge, αλλά έκανε λάθος που τον άφησε να φύγει. Βλέποντας τα δεδομένα τώρα, ίσως η Dream-Team να ήταν ο Lorenzo-Dovizioso και όχι ο Marquez-Lorenzo».

 

Όσο για το αν η Ducati (ή κάποιος άλλος) θα κυνηγήσει τον Marc Marquez για το 2021, ο Pernat σχολιάζει: «Όλοι θα κυνηγήσουν τον Marc, αλλά δύσκολα η Honda θα τον αφήσει να φύγει και μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αδερφό του, τον Alex, για δόλωμα. Ο Puig θα προσπαθήσει να τον κρατήσει βάζοντας τον αδερφό του δίπλα του. Ό,τι και να γίνει πάντως, θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια το χρόνο για να πάρει κάποιος τον Marquez και θα δούμε αν η Audi θα ανοίξει το πορτοφόλι της».

Επόμενο άρθρο »

Αξίζει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Όπως στην Γερμανία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα