• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2 Έλληνες οδηγοί στην Ισπανία
Για προπόνηση και φιλικό αγώνα στην Hawkers Motorsport
Νέα 31/07/2019 - 11:48

Δελτιο Τυπου

2  Έλληνες οδηγοί στην Ισπανία για προπόνηση και φιλικό αγώνα στην Hawkers Motorsport

 

Δεύτερος Ο Κωνσταντίνος στον φιλικό αγώνα στην Ισπανία που έγινε στην ιδιωτική πίστα και ακαδημία της Hawkers Motorsport με Yamaha YZ65cc Supermoto edition by Fragkos ARP. 

Μια εβδομάδα προπόνησης και με αρκετούς  καθημερινούς αγώνες ανάδειξε με δεύτερο καλύτερο χρόνο στη δεύτερη θέση τον  Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο με Yamaha YZ65cc έναντι Ισπανού οδηγού με Husqvarna SM 85cc.

Πέμπτο χρόνο και με καθημερινή βελτίωση με IMR SM ο Γιώργος Φράγκος έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στον υψηλό ανταγωνισμό.

Οι Έλληνες πιλότοι μας δήλωσαν,

Ήμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και  ευχαριστημένοι με την προπόνηση που κάνουμε στην αγωνιστική ακαδημία ARP.

Η συνεργασία που υπάρχει της Hawkers motorsport με την ARP racing academy μας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθούμε το ίδιο προπονητικό πρόγραμμα με τους Ισπανούς και να βρισκόμαστε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε την Medisalus (ιδιωτικό πολυιατρείο) που φροντίζει για τις απαραίτητες εξετάσεις μας και τη βοήθεια στο να έρθουμε στην Ισπανία. 

Την Yamaha Racing Hellas για την υποστήριξη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό σύλλογο Πήγασο που θα μεριμνήσει  για την επίσκεψη του Ισπανού εκπαιδευτή και Director της Hawkers Motorsport στις 24/25 και 26 Αυγούστου για ολοήμερο σεμινάριο στον προπονητικό χώρο του συλλόγου. 

Επόμενο άρθρο »

Φωτό: Deejay ο Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Και το Βιετνάμ θέλει να κάνει GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα