• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: "Στα MotoGP πρέπει να επιβραβεύεται το ταλέντο και όχι η τεχνολογία."
Επιτακτική η ανάγκη για επιστροφή στα 1000cc, για τον Ιταλό.
Νέα 07/12/2009 - 07:15

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi θεωρεί ότι η επιστροφή στα παραδοσιακά 1000cc είναι επιβεβλημένη και τονίζει ότι στους αγώνες μοτοσυκλέτας, ο αναβάτες θα πρέπει να είναι αυτός που θα ξεχωρίζει και όχι η μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ιταλός, που ήδη είναι ένας θρύλος των αγώνων, τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο άθλημα, έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι οδηγικές ικανότητες του καλύτερου αναβάτη και όχι το ποιος έχει την καλύτερη μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του. Ήδη ο Rossi έχει εκφράσει ανοικτά και κατ' επανάληψη την άποψή του ότι η ελάττωση της χωρητικότητας των κινητήρων ήταν το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων 15 χρόνων, τονίζοντας ότι πλέον οι μοτοσυκλέτες δεν είναι τόσο ευχάριστες στην οδήγηση, αλλά κυρίως ότι το θέαμα έχει μειωθεί αισθητά, λόγω της έντονης επέμβασης των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, στο έργο του αναβάτη.

 

"Αυτό που θα έκανα είναι να επαναφέρω τα 1000cc στα MotoGP και να αφαιρέσω το 70% από τα ηλεκτρονικά βοηθήματα", τόνισε ο Rossi στην τηλεόραση της Rai Sport. "Πιστεύω πως είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα. Μέχρι πρόσφατα, οι κανονισμοί δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηροί και ο καθένας ενεργούσε όπως ήθελε. Πρέπει να μπούνε όρια αλλά με έναν έξυπνο τρόπο."

Επόμενο άρθρο »

EZPELETA: "Κανείς δεν πρόκειται να προσδιορίσει τι είναι κινητήρας παραγωγής!"

« Προηγούμενο άρθρο

Τελεσίγραφο της HONDA στον DOVIZIOSO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα