• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι οδηγοί μιλούν για το νέο Silverstone
Τι λένε Crutchlow, Rossi και Marquez
Νέα 23/08/2019 - 21:34

Θετικά ήταν τα σχόλια όλων των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας, αναφορικά με την ολοκαίνουργια άσφαλτο της πίστας του Silverstone.

 

Πέρυσι, με την τότε καινούργια άσφαλτο, τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή την ημέρα του Αγώνα, όταν λόγω της δυνατής βροχής οι Αγώνες ακυρώθηκαν.

 

Φέτος, όμως, η πίστα και η καινούργια εταιρεία που προσλήφθηκε για να ξηλώσει και να περάσει καινούργια άσφαλτο, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

 

Crutchlow: «Σε γενικές γραμμές έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Στην 1 όμως έχει αρκετά σαμαράκια, όπως και στην τελευταία και στην 8. Φυσικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν».

 

Rossi: «Έκαναν πολύ καλή δουλειά… έχει καλή πρόσφυση, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι έχει πολύ λιγότερα σαμαράκια κι έτσι μπορείς να πιέσεις και να είσαι στο όριο. Μπορείς και να πάρεις την τέλεια γραμμή τώρα… δεν θέλω να πω ότι είναι τέλεια, αλλά είναι κοντά στο τέλειο. Φέτος τουλάχιστον, γιατί στο μέλλον θα εμφανιστούν σαμαράκια».

 

Marquez: «Πέρυσι κάναμε παράπονα για την πίστα, αλλά φέτος πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έκαναν φοβερή δουλειά. Είναι πολύ καλή και έχει γίνει μεγάλο βήμα. Υπάρχουν ακόμα σαμαράκια, αλλά είναι μέσα στο όριο. Πέρυσι ήταν εκτός ορίου για MotoGP. Φέτος είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και το σημείο που είναι τα σαμαράκια δεν είναι επικίνδυνα».

Επόμενο άρθρο »

Καλό ξεκίνημα για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σχεδόν παντού έχω προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα