• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Συμμετέχει σε αγώνα στην έκθεση Bologna Motor Show.
Συρροή οδηγικού ταλέντου στη διάσημη έκθεση.
Νέα 08/12/2009 - 07:48

Πλήθος ταλέντων από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθεί στην έκθεση Bologna Motor Show για να συμμετέχει σε αγώνα αυτοκινήτων. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους θα είναι οι θρύλοι του WRC, Petter Solberg και Marcus Gronholm, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής FIA Junior WRC, Sébastien Ogier, ο Mikko Hirvonen, ενώ τον κόσμο των δύο τροχών θα εκπροσωπήσει ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής,Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός αναβάτης, που έχει συμμετέχει και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο αγώνα, θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Ford Focus WRC, προετοιμασμένου από το γνωστό, Malcolm Wilson, στην Αγγλία. Σύμφωνα με τον επίσημο οδηγό της Ford, Mikko Hirvonen, ο Rossι ενδέχεται να προβληματίσει τους αστέρες των Rally με την ταχύτητα και την οδηγική του ικανότητα.

 

"Πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι, δεδομένου ότι στη σειρά εκκίνησης θα έχουμε οδηγούς του βεληνεκούς των Gronholm, Solberg, Ogier, Navarra and Östberg, χωρίς φυσικά να ξεχνάω τον μεγάλο Valentino", δήλωσε ο Hirvonen.

 

Την ίδια ώρα, αρκετοί αστέρες από των κόσμο της μοτοσυκλέτας θα συμμετέχουν στον αγώνα Yokohama Superbikers Drifting. Οι αναβάτες θα βρεθούν πίσω από το τιμόνο αυτοκινήτων Ford Mustang, προετοιμασμένων από την Gandin Motors, τα οποία θα φοράνε ελαστικά της Υokohama. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, ξεχωρίζουν οι Andrea Dovizioso, Mattia Pasini, Andrea Iannone και Loris Reggiani.

Rossi Focus WRC 2
Rossi Focus WRC 2
Rossi
Rossi

Επόμενο άρθρο »

DAY OF CHAMPIONS: Φιλανθρωπική δραστηριότητα στο Silverstone.

« Προηγούμενο άρθρο

PONCHARAL: Ενθουσιασμένος εν όψει Πρωταθλήματος 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα