• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Συμφώνησε ο Lowes με την EG 0,0
Θα πάρει τη θέση του Vierge
Νέα 06/09/2019 - 13:02

Το τελευταίο διάστημα ήταν κοινό μυστικό ότι ο Sam Lowes είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην EG 0,0 για το 2020.

 

Ωστόσο η Βέλγικη ομάδα δεν επιβεβαίωνε τίποτα, μέχρι που σήμερα ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τον Βρετανό στις τάξεις της τη νέα χρονιά.

 

Έτσι, ο Lowes θα πάρει τη θέση του Xavi Vierge στην ομάδα, στο πλάι του Alex Marquez, την ώρα που ο Vierge θα είναι ο νέος οδηγός της Petronas στην κατηγορία.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για το ότι θα πάω στην ομάδα που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στην Moto2».

 

«Ο Alex κάνει καταπληκτικά πράγματα φέτος και το ότι θα τον έχω ομόσταυλό μου, σημαίνει ότι θα μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν».

 

«Μετά από αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

 

Από την πλευρά του, χαρούμενος ήταν και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο Marc Van der Straten.

 

«Είναι πολύ ευχάριστο που θα τον έχουμε στην ομάδα μας. Τον ξέρουμε καλά και γνωρίζουμε το ταλέντο του και την ποιότητά του ως άνθρωπος».

 

«Έχει την ίδια φιλοσοφία με εμάς, έχει αποδείξει ότι είναι γρήγορος και νομίζω ότι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στην ομάδα».

 

«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να μας φέρει πολλές επιτυχίες και χαρές στο μέλλον. Αναμφίβολα, μαζί με τον Alex, θα είναι ένα καταπληκτικό δίδυμο».

 

«Ελπίζουμε να τους βλέπουμε και τους δυο συχνά στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Onboard με τον Alex Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Το «ελεύθερο» της KTM στον Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα