• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χτες κάποιος με ξύπνησε
Και σήμερα μίλησα μέσα στην πίστα!
Νέα 15/09/2019 - 20:15

Το περιστατικό με τον Valentino Rossi στις χτεσινές κατατακτήριες, ήταν το επιπλέον κίνητρο του Marc Marquez για να κυνηγήσει τη νίκη σήμερα.

 

Ο Ισπανός, χωρίς να χρειάζεται τους επιπλέον 5β, πίεσε και κέρδισε στον τελευταίο γύρο τον Fabio Quartararo, για να πάρει τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του Rossi.

 

Αργότερα, στη συνέντευξη τύπου, επανέλαβε αυτό που είπε και στο parc ferme, όπου οι πανηγυρισμοί του ήταν έξαλλοι, σαν να είχε μόλις κερδίσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο!

 

«Πάντα έχω κίνητρο, αλλά φυσικά όταν κάποιος παίζει μαζί σου αυτό γίνεται μεγαλύτερο».

 

«Εδώ στα μικρόφωνα, ό,τι και να πεις το παιχνίδι δεν το κερδίζεις. Χτες όμως, κάποιος με ξύπνησε και μίλησα μέσα στην πίστα».

 

Πέρα από αυτό, φάνηκε σήμερα ότι και οι δυο προηγούμενες ήττες από Dovi και Rins, ήταν πολλές για να τις «χωνέψει» ο εγωισμός ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

«Είδατε πως πανηγύρισα σήμερα… πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος… η ομάδα προσπάθησε να με ηρεμήσει και μου είπε να κοιτάξω το Πρωτάθλημα».

 

«Όμως στους δυο προηγούμενους Αγώνες είχα χάσει κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν οδηγό».

 

«Ίσως το καλύτερο σήμερα θα ήταν να ακολουθήσω τον Fabio και με τα 0.8’’ διαφοράς να συμβιβαστώ με τη 2η θέση και να πω απλά ότι ήταν πιο γρήγορος».

 

«Όμως αυτός δεν είμαι εγώ και γι’ αυτό πίεσα μέχρι το τέλος. Ήξερα ότι αν χάσω, οι άνθρωποι θα μιλούσαν πάλι, αλλά δεν με ενδιέφερε και συνέχιζα να πιέζω».

 

«Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείς. Βέβαια, στον Αγώνα μέσα υπάρχουν κάμερες κι αν χάσεις, όλοι το βλέπουν».

 

Ο Marc φεύγει από το Misano με 93β διαφοράς από τον Dovi κι έχει μαθηματικές ελπίδες να κατακτήσει τον Τίτλο ακόμα και στην Aragon, το επόμενο Σ/Κ!

Επόμενο άρθρο »

(Ανανεωμένο) Misano Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα