• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα 50 χρόνια στην Ελλάδα γιόρτασε η Yamaha
Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση
Νέα Αγοράς 13/09/2019 - 16:06

H Μοτοδυναμική (που αποτελεί την συνέχεια της Αφοι Ηλιόπουλοι Ε.Π.Ε.) αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα από το 1969 γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα. Στα πλαίσια των 50 ετών η Yamaha μας κάλεσε στην κορυφαία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρχαν πάνελ με πλήθος φωτογραφιών από παλιότερα μοντέλα και διαφημίσεις της Yamaha. Σημαντική ήταν και η έκθεση ιστορικών μοντέλων της Yamaha που ξεκινούσαν από μοντέλα του 69 μέχρι και σημαντικά πιο σύγχρονα μοντέλα.

Οι ομιλητές κύριος Οδυσσέας Κυριακόπουλος, κύριος Πάρης Κυριακόπουλος (Πρόεδρος της Μοτοδυναμικής) και ο κύριος Σωτήρης Χατζίκος (Διευθύνων Σύμβουλος) μίλησαν για την φιλοσοφία της Yamaha και για τις σημαντικές στιγμές της εταιρίας αυτά τα 50 χρόνια.

Πολύ καλό ήταν και το video με τις συνεντεύξεις ανθρώπων της εταιρία συνεργατών αλλά και δημοσιογράφων για αυτά που βίωσαν μέσα από τις συνεργασίες τους με την εταιρία και τις αναμνήσεις τους.

Στην εκδήλωση, πέρα από τους δημοσιογράφους, συμμετείχαν οι συνεργάτες της Yamaha, παλιοί εργαζόμενοι και ιστορικοί συνεργάτες της εταιρίας και πολλά σημαντικά πρόσωπα του χώρου της μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Öhlins DH38 αγωνιστικό πιρούνι downhill

« Προηγούμενο άρθρο

Φθινοπωρινές προσφορές Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα