• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ3
Στέγνωνε η πίστα, 1ος με σλικ ο Rins!
Νέα 21/09/2019 - 13:03

Σε μια πίστα που σταδιακά στέγνωνε όλο και πιο πολύ, ο Alex Rins ήταν από τους ελάχιστους που έβαλαν στο τέλος σλικ ελαστικά κι έγραψε τον καλύτερο χρόνο.

 

Η βροχή χτες τη νύχτα, αλλά και ένα ψιλόβροχο στις ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας, κράτησε την Ισπανική πίστα βρεγμένη για το μεγαλύτερο διάστημα σήμερα το πρωί.

 

Έτσι, δεν άλλαξε τίποτα στις 10 πρώτες θέσεις των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με τους Rins και Petrucci να είναι τα δυο μεγάλα ονόματα που θα περάσουν από τις ΚΑΤ1.

 

Ο Rins ήταν αυτός που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο (με σλικ) στις ΕΔ3, κρατώντας πίσω του τον Vinales που ήταν ο καλύτερος από αυτούς που είχαν βρόχινα ελαστικά.

 

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες ο Mika Kallio εντυπωσίασε με την 3η του θέση, αφήνοντας πίσω του τους επίσης εξαιρετικούς Morbidelli και Oliveira.

 

Την πολύ καλή 6η θέση πήρε ο Pecco Bagnaia, που θα τον βοηθήσει ενδεχομένως στη ψυχολογία του μετά από μια σειρά δύσκολων Αγώνων που είχε το τελευταίο διάστημα.

 

Τον 7ο χρόνο είχε ο Valentino Rossi, ενώ τον ακολουθεί η έκτακτη συμμετοχή της Aragon, ο δοκιμαστής της Aprilia, Bradley Smith.

 

Με τον Fabio Quartararo να παίρνει την 9η θέση, ήταν ο Joan Mir αυτός που έκλεισε τη δεκάδα, έχοντας εξασφαλίσει από χτες την παρουσία του στις ΚΑΤ2.

 

Ο Marc Marquez ήταν για πολύ λίγο στην πίστα σήμερα το πρωί και δεν έγραψε χρόνο, όπως και άλλοι 4 από τους 23 αναβάτες της κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ζαχαρόπουλο στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα τιμήσω το συμβόλαιό μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα