• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ζαχαρόπουλο στα Μέγαρα
Νέα 21/09/2019 - 13:40

Ο Κώστας Ζαχαρόπουλος μετά από 9 μήνες αποχής από τους αγώνες και τις προπονήσεις, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πάνω στην Yamaha R1 που ετοιμάζει η Kouzounas Racing, με μια πετυχημένη εμφάνιση στον 4ο Αγώνα του ΠΠΤ2019. 

Ο Ζαχαρόπουλος που προέρχεται από το χώρο της ιππασίας, με συμμετοχή στην Εθνική ομάδα της χώρας μας, έχει προσαρμοστεί πια από τον ένα ίππο στους 200+ της μοτοσυκλέτας του και έτσι στα Μέγαρα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, διεκδικώντας την 3η θέση στην κορυφαία κατηγορία των SBK (Superbikes). Στην προσπάθειά του σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο του Αγώνα, με ταχύτερο γύρο 59.328 που αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ. Στα τελευταία στάδια του Αγώνα των 28 γύρων, ένα μικρό πρόβλημα στο δεξί του χέρι τον περιόρισε στην 5η θέση, όμως η ομάδα έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τη θετική παρουσία του οδηγού και από τον τρόπο που δούλεψε η Yamaha R1 (στα χρώματα του αείμνηστου Fabrizio Pirovano) και τα σλικ ελαστικά της Metzeler.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ – 5ος, ταχύτερος γύρος 59.328

“Καταφέραμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή επιστροφή στους αγώνες και είμαι ευχαριστημένος από το ότι βρέθηκα κάποια στιγμή τρίτος στον Αγώνα, παρά το ότι η απουσία μου από τις πίστες δεν βοήθησε να έχω την αντοχή για να κρατήσω αυτή τη θέση. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε άψογα και τα ελαστικά της Metzeler είχαν καλή απόδοση μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Ευχαριστώ τον Παύλο και τον Γιώργο Κούζουνα που όχι μόνο προετοίμασαν τέλεια την R1 μας, αλλά μου έχουν μάθει ό,τι ξέρω από αγωνιστική οδήγηση και έτσι έφτασα να διεκδικώ το βάθρο.”

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΖΟΥΝΑΣ - Manager Kouzounas Racing

“Πρέπει να συγχαρούμε τον οδηγό μας Κώστα Ζαχαρόπουλο, που πριν τρία χρόνια ήρθε στην ομάδα μας με μηδενική αγωνιστική εμπειρία και από ένας οδηγός των track day έφτασε να δίνει μάχες για το βάθρο των SBK! Δούλεψε πολύ και στον τομέα της φυσικής του κατάστασης και με επιμονή, θέληση αλλά και υπομονή, αφού κέρδισε Αγώνα στην κατηγορία ΟΡΕΝ, δεν φοβήθηκε αλλά αμέσως δέχτηκε την πρόκληση της κορυφαίας κατηγορίας και τώρα σημειώνει αξιόλογους χρόνους. Η συνεχής βελτίωσή του θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα στο μέλλον”.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Δημήτρης Βάμβας στον 4ο αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα