• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ήθελα κυάλια…!
Για να δω τον Marc μετά τους πρώτους γύρους!
Νέα 23/09/2019 - 10:54

Ο Jack Miller ήταν ευδιάθετος μετά από ένα ακόμα βάθρο, αυτή τη φορά στην πίστα της Aragon, λέγοντας μετά τον Αγώνα ότι ήθελε κυάλια για να δει τον Marquez μπροστά του!

 

Ο Αυστραλός ξεπέρασε το εμπόδιο του Maverick Vinales στην αρχή του τελευταίου γύρου και κράτησε την 3η θέση μέχρι τέλους, για να πάρει το τρίτο του φετινό βάθρο.

 

«Έκανα αρκετά καλή εκκίνηση και ήμουν πίσω από τον Fabio που ήταν λίγο προσεχτικός στους πρώτους γύρους».

 

«Ήξερα ότι έπρεπε να τον περάσω γρήγορα αν ήθελα να μείνω κοντά στον Marquez, αλλά όταν το έκανα στην 12, ήθελα κυάλια για να τον δω! Τόσο μπροστά είχε φύγει».

 

«Έτσι έκανα τον Αγώνα μου και ήξερα το ρυθμό μου. Όταν με πέρασε ο Maverick παρατήρησα ότι είχε σπινάρισμα κι έτσι έκανα υπομονή και πίεζα εκεί όπου ήξερα ότι μπορούσα».

 

«Έκανα σωστή διαχείριση των ελαστικών, αλλά ήμουν λίγο νευρικός όταν με πέρασε ο Dovizioso. Είδα όμως από την οθόνη πόση διαφορά είχαμε στο γκρουπ κι έτσι έκανα υπομονή».

 

«Μόλις πέρασε τον Maverick, ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω κι εγώ μιας και η αριστερή πλευρά του ελαστικού του είχε καταστραφεί τελείως».

 

«Έτσι τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο βάθρο. Είναι ένας φοβερός τρόπος για να ξεκινήσουμε τους 4 Αγώνες στην Ασία».

 

Με πέντε Αγώνες να απομένουν για το τέλος, ο Miller μείωσε τη διαφορά του στους 5β από τον Fabio Quartararo, στη βαθμολογία των ανεξάρτητων οδηγών.

 

«Στόχος μου είναι να είμαι ο πρώτος ανεξάρτητος, αλλά μου κάνει τη ζωή δύσκολη φέτος ο Fabio».

 

«Όμως τώρα πάμε σε μερικές καλές πίστες. Ανυπομονώ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Ταϊλάνδη, στην Ιαπωνία και ειδικότερα στο Phillip Island».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Αδύνατον να τα βάλω με τις Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi εξηγεί πως άνοιξε ο δρόμος…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα