• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MLADIN: Φήμες για μετακίνησή του στην ομάδα της BMW, στα WSBK.
Ο θρύλος του AMA Superbikes, εξετάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Νέα 12/12/2009 - 10:56

Ο επτά φορές Πρωταθλητής AMA Superbikes, Matt Mladin φημολογείται ότι θα μετακινηθεί στα WSBK, και μάλιστα στην ομάδα της BMW, το 2010. Ο 37χρονος Αυστραλός, που σταμάτησε την αγωνιστική του καριέρα στην Αμερική το 2009, βρίσκεται ήδη σε συζητήσει με τη Γερμανική εταιρία, ώστε να αναλάβει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της στο Πρωτάθλημα World Superbike.

 

Η φημολογία ξεκίνησε όταν ο Mladin έβγαλε στο tweeter του το παρακάτω μήνυμα: "Έχω δεχτεί προτάσεις από δύο ομάδες WSBK τον τελευταίο μήνα και μάλιστα η μια είναι πολύ ενδιαφέρουσα ;-)" Μετά από λίγο, η ίδια η ομάδα της Alfred Inzingher BMW δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στο δυναμικό της τον πολύπειρο Αυστραλό για το 2010.

 

Βεβαίως, οι επιτυχίες δεν είναι κάτι άγνωστο για την ομάδα της Inzinger, αφού το 1996 κέρδισε το Πρωτάθλημα WSBK, με αναβάτη τον Troy Corser, πάνω σε μια Ducati. Πηγές στην Αυστραλία επιβεβαιώνουν πάντως ότι ο Mladin έχει επαφές με την BMW, σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία και μάλιστα λέγεται ότι προγραμματίζεται και μια δοκιμή στην πίστα του Eastern Creek (στην Αυστραλία), ώστε ο αναβάτης να εκτιμήσει τις δυνατότητες της S1000RR.

 

Φαίνεται λοιπόν, πως ο Μladin θα ακολουθήσει τα βήματα του έταιρου Πρωταθλητή AMA Superbikes, Ben Spies και θα μετακινηθεί προς το χώρο των World Superbikes.

Mat Mladin 2
Mat Mladin 2

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: Δείτε τα πρωτότυπα που πήραν μέρος στις δοκιμές της Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟGP: Επίσκεψη στην Geo Technology.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα