• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είναι σχεδόν αδύνατον
Να καταρρίψω τα ρεκόρ του Agostini
Νέα 09/10/2019 - 09:43

Πέντε αναβάτες είναι μπροστά από τον 26χρονο Marc Marquez, σε ό,τι αφορά στους οδηγούς με τους περισσότερους Τίτλους στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο πρώτος είναι ο Giacomo Agostini με 15 Τίτλους στην καριέρα του και ακολουθούν ο Angel Nieto με 12+1 και οι Valentino Rossi, Mike Hailwood και Carlo Ubbiali από 9.

 

Μετά την κατάκτηση του 8ου Τίτλου της καριέρας του, ο Marquez άκουσε αρκετούς να λένε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και τους 15 Τίτλους του Ago!

 

Ο ίδιος αποκρίθηκε:

 

«Τα πηγαίνουμε καλά με τον Ago και τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά… δεν μου αρέσει η λέξη αδύνατον, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να τον ξεπεράσω».

 

«Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσω τους διπλούς Τίτλους απ’ ότι τώρα. Ποτέ δεν ήμουν κολλημένος με τους αριθμούς. Απλά χαίρομαι το πάθος μου με τις μοτοσυκλέτες».

 

«Είμαστε σε μια εποχή όπου η ισότητα ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες και τις ομάδες, αν και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία, είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών».

 

«Κι αυτό το λέω επειδή έχουμε 4 εργοστάσια που μπορούν να κερδίσουν, άρα 8 μοτοσυκλέτες ικανές για νίκη κι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

 

«Πρέπει συνεχώς να ανακαλύπτεις από την αρχή τον εαυτό σου και να μαθαίνεις από βετεράνους, όπως ο Rossi, ο Dovi ή ο Jorge, αλλά και από νέους, όπως ο Fabio ή ο Vinales».

 

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς διασκέδασε την επιτυχία του το βράδυ της Κυριακής, μετά τον Αγώνα, στην Bangkok.

 

«Μόλις τώρα επανέρχεται η φωνή μου σιγά-σιγά… το διασκεδάσαμε όπως ταιριάζει σε έναν Παγκόσμιο Τίτλο, που ποτέ δεν ξέρεις αν το όνειρο αυτό θα διακοπεί κάποια στιγμή».

 

«Έτσι πρέπει να το διασκεδάσεις έντονα. Περάσαμε το βράδυ στην Bangkok και το χαρήκαμε με όλη την ομάδα».

 

«Δεν θα πω λεπτομέρειες, αλλά είχαμε φωνές, πανηγύρια, χορούς… λίγο πολύ απ’ όλα! Αυτή τη φορά δεν είχαμε karaoke, αλλά δεν ήταν και απαραίτητο».

 

Πέρα από τους Τίτλους, ο Ago είναι πρώτος και σε νίκες, με 122 σε όλη του την καριέρα, με τον Rossi να έχει 115 και τον Angel Nieto 90.

 

O Marquez είναι αυτός που ακολουθεί, τέταρτος στη λίστα, με 79 νίκες μέχρι στιγμής, με τον Ισπανό να είναι 1ος στη λίστα με τους οδηγούς με τις περισσότερες pole (61).

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Ο Lorenzo μοιάζει χαμένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Υποστηρίξτε τον Γιώργο Γερακιανάκη στο Red Bull Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα