• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Ο Lorenzo μοιάζει χαμένος!
Δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει με τη μοτοσυκλέτα
Νέα 09/10/2019 - 12:58

Για τον Jorge Lorenzo μίλησε ο Stefan Bradl στη Γερμανική τηλεόραση πρόσφατα, με τον δοκιμαστή της Honda να αναφέρεται στα προβλήματα του Ισπανού.

 

Ο Bradl είχε ακουστεί, ή καλύτερα οι Γερμανοί άφηναν φήμες να διαρρέουν, ότι μπορεί να έπαιρνε τη θέση του Jorge Lorenzo στο HRC.

 

Όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό να συμβαίνει, με τον ίδιο τον Stefan να λέει ότι θα παραμείνει οδηγός εξέλιξης της Honda και για το 2020.

 

Ξεκινώντας από τον Jorge, αποκάλυψε:

 

«Ήμουν παρών την Παρασκευή στη συνάντηση μετά τα ελεύθερα και, λυπάμαι που το λέω, αλλά ήταν εντελώς χαμένος. Δεν ήξερε από πού να ξεκινήσει με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Έχει και για ομόσταυλό του τον Marc κι αυτό του ρίχνει το ηθικό: ο ίδιος δεν εμπιστεύεται τη μοτοσυκλέτα, ενώ ο Marc κάνει τα πάντα μ’ αυτή».

 

«Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους τραυματισμούς του, μαζί με αυτόν τον άσχημο στο Assen… είναι σε μια θέση από την οποία δύσκολα βγαίνει κανείς».

 

Και μετά μιλά για το δικό του μέλλον:

 

«Θα συνεχίσω ως δοκιμαστής της Honda και θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την Servus TV».


«Στα αποτελέσματα του Marquez έχω συνεισφέρει κι εγώ λίγο. Μαζί εξελίξαμε τη μοτοσυκλέτα και αυτοί είναι οι καρποί των κόπων μας».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Ο Syahrin στην ομάδα του Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Είναι σχεδόν αδύνατον

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα