• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Forcada: Τίτλος για Rossi στο MotoGP;
Δεν το νομίζω…!
Νέα 11/10/2019 - 10:18

O Ramon Forcada είναι ένας εκ των κορυφαίων αρχιμηχανικών στο χώρο του paddock στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Yamaha.

 

Την ομάδα την ξέρει καλά, όπως και τους αναβάτες της, μιας και έχει διατελέσει αρχιμηχανικός του Lorenzo, του Vinales και τώρα του Franco Morbidelli.

 

Σε ό,τι αφορά στον Valentino Rossi, ο Forcada ήταν πάντα αντίπαλος με τον Ιταλό, για το μέλλον του οποίου – όπως δήλωσε πρόσφατα – δεν είναι και τόσο αισιόδοξος.

 

Σε συνέντευξή του, ο Forcada ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Vale θα κερδίσει και πάλι. Να τι απάντησε:

 

«Τίτλο; Όχι. Κάποιον Αγώνα; Είναι δύσκολο να απαντήσω. Στο στεγνό θα είναι δύσκολο… ίσως σε κάποιον Αγώνα με ιδιαίτερες συνθήκες».

 

«Είναι δύσκολο όμως… είναι δύσκολο με τους  νέους που έρχονται και έχουν μεγάλη ταχύτητα. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει σε νορμάλ συνθήκες».

 

Σχολίασε και την απόφαση του Rossi να αλλάξει αρχιμηχανικό από τη νέα σεζόν.

 

«Προφανώς μ’ αυτόν τον τρόπο ζητά κίνητρο. Δεν θα άλλαζε σε κάποιον χωρίς εμπειρία, αν δεν ήθελε κίνητρο. Όπως έκανε το ’14 που άφησε τον Burgess για τον Galbusera».

 

«Δεν πιστεύω ότι άλλαξε γιατί ζητά βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι. Θεωρεί ότι στο box υπάρχει στασιμότητα, ενώ ένα νέο παιδί φέρνει νέες ιδέες».

Επόμενο άρθρο »

Video: Πόσο άλλαξε ο Marc;

« Προηγούμενο άρθρο

Η συναρπαστική καριέρα του Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα