• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!
Οι Αγώνες με διαχείριση ελαστικών
Νέα 11/10/2019 - 14:55

Στην Ταϊλάνδη ο Andrea Dovizioso ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να καθυστερήσει τα πανηγύρια για τον Marc Marquez. Όμως δεν κατάφερε να κερδίσει.

 

Στην πραγματικότητα, ο μάλλον δεύτερος και φέτος Dovi, έχει πάρει λιγότερες νίκες απ’ ότι τα δυο προηγούμενα χρόνια και παραδέχεται ότι η διαφορά με τον Marc έχει μεγαλώσει.

 

Κι όταν τον ρώτησαν πως η Ducati ήταν χειρότερη φέτος στην Buriram, απ’ ότι 12 μήνες πριν, ο Ιταλός απάντησε:

 

«Οι αντίπαλοί μας είναι γρηγορότεροι και τα ελαστικά είναι διαφορετικά. Πλέον οι Αγώνες είναι με full ταχύτητα από την αρχή μέχρι το τέλος».

 

«Πέρυσι και πριν από δυο χρόνια ήταν αλλιώς. Έχει αλλάξει πολύ το MotoGP φέτος. Είχαμε συνηθίσει να κάνουμε Αγώνες με διαχείριση ελαστικών, τώρα όμως αυτοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί».

 

Στα λεγόμενα του Dovi αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Marquez κέρδισε τον φετινό Αγώνα όντας 20’’ πιο γρήγορος απ’ ότι πέρυσι, όταν και πάλι ήταν νικητής στην Buriram.

 

Στη συνέχεια ρώτησαν τον Dovizioso αν τα ελαστικά της Michelin έχουν γίνει πιο ανθεκτικά και γι’ αυτό άλλαξαν οι Αγώνες.

 

«Αυτό θα έβγαζε νόημα… ναι, αλλά δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά».

 

«Εγώ είμαι ο ίδιος, όπως ήμουν και πριν. Οι πίστες είναι οι ίδιες και δεν έχουν αλλάξει και η Michelin δίνει τα ίδια ελαστικά σε όλους. Άρα πρέπει να προσαρμοστούμε».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ο Zarco με μοτοσυκλέτα της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

«Πρέπει να δείξω κάτι διαφορετικό»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα