• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ο Zarco με μοτοσυκλέτα της Honda!
Και στη θέση του Nakagami μέχρι το τέλος της χρονιάς
Νέα 11/10/2019 - 15:58

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το χώρο του paddock, δεν αποκλείεται να δούμε τον Johann Zarco με μοτοσυκλέτα της Honda φέτος!

 

Όπως φαίνεται, ο Takaaki Nakagami έχει προβλήματα με τον ώμο του παρόμοια με αυτά που αντιμετώπιζε πέρυσι ο Marquez.

 

Ο Marquez είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Δεκέμβρη και η πορεία της ανάρρωσής του ήταν περισσότερο περίπλοκη απ’ ότι περίμενε ο ίδιος και οι άνθρωποι της ομάδας.

 

Για να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του, ο Taka αποφάσισε να κάνει το ίδιο χειρουργείο αμέσως μετά το GP της πατρίδας του, στο Motegi.

 

Έτσι η LCR θα ψάξει για αντικαταστάτη και ακούγεται πολύ έντονα ότι αυτός θα είναι ο Johann Zarco!

 

Φυσικά ο Γάλλος έχει ακόμα συμβόλαιο – και πληρώνεται κανονικά – με την KTM, αλλά ο Pit Beirer έχει πει πολλές φορές ότι δεν θα εμποδίσει τον Γάλλο να οδηγήσει για άλλον κατασκευαστή.

 

Ο Zarco είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να φορέσει και πάλι την αγωνιστική του φόρμα και να ριχτεί στη μάχη των GP σε Αυστραλία, Μαλαισία και Ισπανία (Valencia).

 

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, θα αρχίσουν να εγείρονται πολλά ερωτηματικά και σκέψεις. Ειδικά αν ο Γάλλος τα πάει καλά με την Honda, κάτι που πάντως φαντάζει δύσκολο.

 

Ο Nakagami δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης, ενώ και το HRC είναι προβληματισμένο πολύ με την απόδοση του Lorenzo.

 

Ο Zarco μπορεί να έρθει και με τις εμφανίσεις του να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες και αυτά που ξέραμε, μιας και ο Γάλλος θεωρείται κοντά στην Yamaha, ως δοκιμαστής της για το 2020.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Αργεντινή: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα