• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ANDREW PITT: Φήμες για μετακίνησή του στην ομάδα της BMW στα WSBK.
Εκτός πλάνων ο Mladin;
Νέα 15/12/2009 - 08:21

Πριν από λίγες μέρες αναφέραμε ότι ο 7 φορές Πρωταθλητής AMA Superbike, Mat Mladin ετοιμάζεται να μετακινηθεί στην ομάδα της BMW στα WSBK. Οι φήμες ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που ο Αυστραλός έβγαλε στο Twitter του. Αμέσως ο Βρετανικός τύπος συνέδεσε τον Mladin με τη δορυφορική ομάδα της Reitwagen Racing BMW, όπου ο Αυστραλός θα βρισκόταν δίπλα στο νεαρό Αυστριακό, Roland Resch.

 

Από ότι φαίνεται όμως, τα σχέδια συνεργασίας ναυαγούν: Σύμφωνα με το έγκυρο Γερμανικό περιοδικό Motorsport Aktuell, ο Mladin δεν ήρθε τελικά σε συμφωνία με το αφεντικό της ομάδας, Andi Werth. Δεν δόθηκαν πολλές διευκρινίσεις, αλλά η πρώτη υπόθεση είναι πως η υποχώρηση του Mladin σχετίζεται με την περιορισμένη εργοστασιακή υποστήριξη που θα λάμβανε η ομάδα, από την BMW.

 

Πάντως, φαίνεται πως ένας άλλος Αυστραλός θα πάρει τη θέση του Mladin. Ο Andrew Pitt φημολογείται ότι θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της δορυφορικής ομάδα της BMW. Ο Αυστραλός έχει μεγάλη εμπειρία, τόσο με την ομάδα της Kawasaki όσο και με της Ilmor, ενώ έχει αγωνιστεί στα World Superbikes με Yamaha και World Supersport με Kawasaki και Honda. Πράγματι εντυπωσιακό και πλούσιο βιογραφικό.

Επόμενο άρθρο »

JUAN MARTINEZ: «Δεν είναι αδάμαστη η Ducati GP9»

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Moto2.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα