• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είμαι ανίκητος!
Στόχος μας πάντα είναι η νίκη, αλλά…
Νέα 20/10/2019 - 16:15

Μέσα στην πίστα της Honda, το Motegi, ο Marc Marquez πήρε τη νίκη και μαζί έδωσε στην Honda τον Τίτλο στους Κατασκευαστές και για το 2019.

 

Μια νίκη αρκετά εύκολη για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος έφτασε τις 10 φέτος, παρά την πίεση που είχε από τους ανθρώπους της Honda.

 

«Είχα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και ήταν άμεσος, λέγοντάς μου: σ’ αυτόν τον Αγώνα θέλουμε τον Τίτλο», αποκάλυψε ο Marc μετά το τέλος του GP στο Motegi.

 

«Από την Παρασκευή τα πράγματα ήταν καλά, χτες βελτιώθηκαν και σήμερα το πρωί στο ζέσταμα συνειδητοποίησα ότι είχα το σωστό ρυθμό».

 

Λίγο μετά τον τερματισμό, η Honda του έμεινε από βενζίνη, με τον Marc να εξηγεί:

 

«Πριν τον Αγώνα συνεννοηθήκαμε με την ομάδα και ρυθμίσαμε την κατανάλωση ανάλογα με το ρυθμό που πιστεύαμε ότι θα είχαμε».

 

«Περιμέναμε ότι ο ρυθμός θα ήταν στο χαμηλό 1:46, αλλά έκανα ψηλό 1:45 και το κράτησα για όσο πιο πολύ μπορούσα για να διατηρήσω τη διαφορά».

 

«Το κράτησα μέχρι που άναψε το λαμπάκι της βενζίνης! Το 2015 η μοτοσυκλέτα αναλάμβανε εν μέρει τη ρύθμιση της κατανάλωσης, τώρα το κάνεις εσύ».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Προσπάθησα να είμαι στο χαμηλό 1:45 και είδα ότι με τα ελαστικά που είχα αυτό ήταν εφικτό».

 

«Ο Quartararo προσπάθησε να αντισταθεί αλλά μετά πρέπει να έκανε κάποιο λάθος γιατί η διαφορά από την 1η στροφή μέχρι την επόμενη μεγάλωσε σημαντικά».

 

Ο Marc, παρά τη νέα μεγάλη του επιτυχία, παραμένει προσγειωμένος και θέτει τους επόμενους στόχους.

 

«Πρόθεσή μας είναι να κυνηγούμε πάντα τη νίκη, αλλά είμαστε άνθρωποι και μπορεί ν έχουμε άσχημα Σ/Κ… δεν είμαι ανίκητος».

 

«Τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, όχι όμως και να το θεωρήσουμε δεδομένο γιατί δεν είναι».

 

«Όσο για τον Τίτλο στις Ομάδες; Ελπίζω ο Jorge να βελτιωθεί και να μας βοηθήσει να τον κατακτήσουμε και αυτόν».

 

Τα τελευταία του λόγια αφορούν στον αδερφό του, τον Alex, ο οποίος πλησιάζει σιγά-σιγά προς έναν δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο.

 

«Για να κερδίσεις έναν Τίτλο πρέπει να επιτεθείς, αλλά και να υποφέρεις. Σήμερα έδειξε ότι ξέρει πώς να διαχειρίζεται μια κατάσταση στα δύσκολα».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Στην Ταϊλάνδη το πίστεψα!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα