• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Στην Ταϊλάνδη το πίστεψα!
Εδώ δεν θα μπορούσα να κερδίσω
Νέα 20/10/2019 - 17:12

Ο Fabio Quartararo πήρε μια ακόμη δεύτερη θέση σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, τη 2η συνεχόμενη και την 3η του στους 4 τελευταίους Αγώνες.

 

Παράλληλα εξασφάλισε τον Τίτλο στους Rookies για το 2019 και πήρε και το 6ο του φετινό βάθρο! Καθόλου άσχημα για τον 20χρονο!

 

«Στην αρχή της χρονιάς μου είχαν πει ότι στόχος μου είναι να αναδειχθώ καλύτερος Rookie και τα κατάφερα», έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα.

 

Αυτός δεν ήταν ο μόνο στόχος που είχαν θέσει στην ομάδα της Petronas από την ατχή της σεζόν. Ο Fabio αποκαλύπτει:

 

«Στα χειμερινά τεστ στην Μαλαισία βάλαμε στόχο με την ομάδα να πάρω 50 με 90 βαθμούς. Τώρα έχουμε ήδη περισσότερους κι είμαι ικανοποιημένος».

 

Με τη 2η θέση του στην Ιαπωνία, ο Fabio έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το στόχο, έχοντας φτάσει τους 163 βαθμούς.

 

Είναι 6ος στη βαθμολογία, μπροστά από τον Rossi και 13 βαθμούς πίσω από την καλύτερη Yamaha, τον Vinales, που είναι 4ος, ισοβαθμώντας με τον Rins που είναι 3ος!

 

«Θα ήταν ωραίο να τους φτάσω, αλλά δεν θέλω να χάσω την αυτοσυγκέντρωσή μου και θέλω να είμαι πάντα στους τρεις πρώτους μέχρι το τέλος».

 

«Φέτος έμαθα πολλά. Σημείωσα μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τον πρώτο Αγώνα και ακόμα και σήμερα συνεχίζω να κάνω μικρά βήματα μπροστά».

 

Επιστρέφοντας στις μάχες του με τον Marquez, τον ρώτησαν αν πίστεψε τις τελευταίες εβδομάδες που μάχεται μαζί του, αν θα μπορούσε να του πάρει τη νίκη.

 

«Στην Ταϊλάνδη πραγματικά το πίστεψα. Όταν ήμουν μπροστά 2’’ πίστεψα ότι θα κερδίσω. Σήμερα όμως ο Marquez είχε καλύτερο ρυθμό».

 

«Σε όλο τον Αγώνα ήταν πιο γρήγορος και δεν είχα πολλές πιθανότητες… αλλά ναι, στην Buriram νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα».

 

Ήταν η τρίτη φορά στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες που παίρνει τη 2η θέση πίσω από τον Marc και δείχνει ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τον Ισπανό.

 

«Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω, αλλά το να παλεύεις με τον Marc είναι πολύ ιδιαίτερο. Ο λόγος που έχω φτάσει τόσο κοντά είναι ότι δουλεύουμε          πολύ καλά με την ομάδα».

 

Τέλος, μίλησε λίγο περισσότερο για το σημερινό του Αγώνα στο Motegi.

 

«Ήταν δύσκολος Αγώνας με το μαλακό πίσω ελαστικό. Ο Dovizioso και ο Marc είχαν τη μεσαία γόμα και στο τέλος είχαν καλύτερο ρυθμό».

 

«Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Ίσως να έπρεπε να βάλω κι εγώ το μεσαίο, αλλά δεν είχα την ίδια καλή αίσθηση που είχα με το μαλακό».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Στην αρχή ήμουν εκνευρισμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαι ανίκητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα