• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Τώρα κατάλαβα ότι το μόνο που θέλω
Είναι να αγωνίζομαι και μόνο!
Νέα 24/10/2019 - 15:38

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Αυστραλία, μεταξύ των άλλων ήταν και ο Johann Zarco, ο οποίος μετά από σύντομο διάλειμμα θα επιστρέψει και πάλι στις πίστες.

 

Ο Γάλλος θα πάρει τη θέση του Takaaki Nakagami στην LCR Honda για τους τρεις τελευταίους Αγώνες της σεζόν.

 

Ο ίδιος παλιότερα έλεγε ότι θα προτιμούσε να είναι οδηγός εξέλιξης για ένα χρόνο, ωστόσο οι ημέρες αυτές της αποχής από τη δράση άλλαξαν το σκεπτικό του.

 

«Προφανώς και δεν ήταν καλό που έμεινα αδρανής για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι περίεργο γιατί ποτέ δεν μου είχε συμβεί ξανά».

 

«Ευτυχώς και στην καριέρα μου δεν είχα τραυματισμούς που να με ανάγκασαν να χάσω μερικούς Αγώνες».

 

«Όλα αυτά με έκαναν να καταλάβω ότι αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι και γι’ αυτό άρπαξα αυτή την ευκαιρία με την LCR, παρά το ρίσκο».

 

Και μετά αποκαλύπτει:

 

«Δέχτηκα αυτή την ευκαιρία γιατί είναι ο ταχύτερος δρόμος της επιστροφής μου στη δράση. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είμαι στην Moto2. Και δεν το αρνούμαι ότι μίλησα με αρκετές ομάδες για το 2020».

 

Για την περιπέτειά του με την Honda, τη νέα αυτή πρόκληση, ο Zarco δεν δείχνει να φοβάται:

 

«Όχι, δεν φοβάμαι… είτε θα προσαρμοστώ, θα μάθω και θα είμαι ανταγωνιστικός, ή για εμένα δεν θα υπάρξει θέση στο MotoGP».

 

«Ήταν περίεργο όλο αυτό το διάστημα που έβλεπα τους άλλους να αγωνίζονται από την τηλεόραση. Μπορώ να πω όμως ότι από φυσική κατάσταση είμαι καλύτερα απ’ ότι ήμουν το Σεπτέμβρη».

 

«Ξέρω επίσης ότι η μοτοσυκλέτα αυτή είναι ανταγωνιστική και αυτό μου είναι ξεκάθαρο. Στόχος μου είναι να είμαι μέσα στην πρώτη δεκάδα».

 

Τέλος ευχήθηκε καλή τύχη στον Binder, που θα πάρει τη θέση του από το 2020.

 

«Είμαι χαρούμενος για τον Brad… έχει κερδίσει τον Τίτλο στην Moto3 και θα είναι ο πρώτος Ν. Αφρικανός στη μεγάλη κατηγορία. Του εύχομαι καλή τύχη».

Επόμενο άρθρο »

Κυριαρχία PIRELLI & METZELER με 5 Πρωταθλήματα στο ΠΠΤ2019

« Προηγούμενο άρθρο

Πικραμένος ο Miguel Oliveira

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα