• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3: Αγώνας
Νίκησε και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Dalla Porta!
Νέα 27/10/2019 - 05:31

Είχε την ευκαιρία να πάρει τον Τίτλο του Πρωταθλητή στο Phillip Island ο Lorenzo Dalla Porta και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

 

Ο Ιταλός, που είδε τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Aron Canet, να κάνει το λάθος στην αρχή και να έχει μια 3η συνεχόμενη πτώση σε GP, τα έδωσε όλα σε έναν θεαματικό Αγώνα.

 

Σε όλη τη διάρκεια των 23 γύρων έδινε την αίσθηση ότι είχε τον έλεγχο του Αγώνα και το επιβεβαίωσε στο τέλος.

 

Βγήκε πολύ δυνατά από την 12 και κράτησε πίσω του όλους τους αντιπάλους του για να πάρει την 4η νίκη της καριέρας του και στη δεύτερη συνεχόμενη μετά το Motegi!

 

Μια νίκη που τον οδήγησε στους εφτά ουρανούς, καθώς με αυτή πήρε τον πρώτο Τίτλο της καριέρας του, έναν Τίτλο που αφιέρωσε αργότερα στην γιαγιά του που την έχασε πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 77χιλ ήταν ο Marco Ramirez, που επέστρεψε στο βάθρο για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στο Silverstone.

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Albert Arenas, το τρίτο συνεχόμενο για τον Ισπανό μετά τη νίκη του στην Ταϊλάνδη και τη 2η θέση του στην Ιαπωνία.

 

Πολύ κοντά του ήταν ο Tatsuki Suzuki αλλά και ο John McPhee, με τους πέντε πρώτους να τερματίζουν με μια διαφορά τριών δεκάτων μεταξύ τους.

 

Την 6η θέση πήρε ο Darryn Binder, μπροστά από τον Sasaki, ενώ τον καλύτερό του Αγώνα στην κατηγορία έκανε ο Tom Booth-Amos που πήρε την 8η θέση μπροστά από τους Arbolino και Nepa που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα