• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: Αγώνας
Κέρδισε και φέτος ο Binder
Νέα 27/10/2019 - 05:49

Για τρίτο συνεχόμενο χρόνο η ΚΤΜ κερδίζει τον Αγώνα στο Phillip Island. Το 2017 με τον Oliveira και τα δυο τελευταία χρόνια με τον Brad Binder.

 

Ο τελευταίος έκανε πολύ καλή εκκίνηση από την πρώτη σειρά και πήρε το προβάδισμα, το οποίο και δεν έχασε μέχρι το τέλος.

 

Στην αρχή δεν έλειψαν και τα δράματα, με τον Iker Lecuona να κάνει το λάθος και να ρίχνει τον Luca Marini, που είχε ξεκινήσει από την πρώτη σειρά και τον Bezzecchi.

 

Μπροστά ο Jorge Martin ήθελε να μείνει κοντά στον ομόσταυλό του και το κατάφερε, πιέζοντας μάλιστα τον Binder για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα.

 

Μόνο στο τέλος – όταν άρχισαν να πέφτουν και κάποιες ψιχάλες βροχής – ο Binder έκανε τη διαφορά και πήρε τη νίκη, την 3η του για φέτος.

 

Ο Martin συμβιβάστηκε στο τέλος με την ιδέα της 2ης θέσης, που είναι και η καλύτερή του στο Πρωτάθλημα, μετά την 3η που είχε πάρει πριν μια εβδομάδα στην Ιαπωνία.

 

Στο βάθρο για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ήταν ο Luthi, με τον Jorge Navarro να κάνει μοναχικό Αγώνα και να τερματίζει 4ος.

 

Ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών έδωσαν τη μάχη για την 5η θέση, ανάμεσά τους και ο Alex Marquez.

 

Ο Ισπανός δεν έκανε καλό Αγώνα και σε κάποια στιγμή είχε βρεθεί ακόμα και στη 10η θέση, για να τερματίσει τελικά 8ος που είναι το δεύτερό του χειρότερο αποτέλεσμα φέτος.

 

Έτσι, η διαφορά του από τον δεύτερο – τον Luthi – μειώθηκε στους 28β με δυο Αγώνες να απομένουν για το τέλος, ενώ στο παιχνίδι του Τίτλου είναι και ο Binder που είναι 33β μακριά από την κορυφή.

 

Μαθηματικές ελπίδες έχει και ο Jorge Navarro, αλλά θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να γείρει η πλάστιγγα προς το μέρος του, μιας και είναι 43β μακριά από τον Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα