• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia RS 660 και Tuono 660
Στην έκθεση EICMA
Νέα Αγοράς 05/11/2019 - 18:44

APRILIA RS 660

 

H Aprilia πριν ένα χρόνο παρουσίασε στην έκθεση της EICMA 2018 το καινούργιο project, την RS 660, με σκοπό της να επανέλθει δυναμικά στην κατηγορία των σπορ μεσαίων (κυβικών) μοτοσυκλετών, μετά από 18 χρόνια και την δίχρονη RS 250.

Στην φετινή EICMA 2019 παρουσίασε όχι μόνο την έκδοση παραγωγής αλλά και μια ένα concept την έκδοση Tuono της νέας RS 660.

Πιστευτούμε ότι η νέα αυτή μοτοσυκλέτα της Aprilia είναι πραγματικά πολύ μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια μεσαία σπορ μοτοσυκλέτα με λογικό κόστος και επαρκέστατες επιδόσεις για την συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινών αναβατών με σπορ ανησυχίες.

Ας δούμε το δελτίο τύπου με τα χαρακτηριστικά των 2 αυτών νέων μοτοσυκλετών της Aprilia

 

H EICMA 2019 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Aprilia.

H νέα RS 660, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στην EICMA 2018 σαν Concept, είναι μια εντελώς νέα σχεδίαση με έναν εντελώς νέο κινητήρα, παράλληλο δικύλινδρο στα 660 κ. εκ., και σηματοδοτεί την δημιουργία μια νέας γενιάς σπορ μοτοσυκλετών στην μεσαία κατηγορία με υψηλή απόδοση και μικρό βάρος. Ο κινητήρας υποστηρίζεται από ηλεκτρονικά συστήματα και έχει δανειστεί τεχνολογία από την Aprilia Racing.

RS 660
RS 660

Ο πρώτη μοτοσυκλέτα αυτής της γενιάς μοτοσυκλετών της Aprilia είναι η RS 660. Οι premium τεχνικές λύσεις και η σύγχρονη αλλά αγνή και ακατέργαστη απόδοση της επαναφέρουν την χαρά της σπορ οδήγησης στο δρόμο. Μια σπορ μοτοσυκλέτα που ταιριάζει σε όλους τους αναβάτες και δεν απαιτεί ιδιαίτερο επίπεδο εμπειρίας ή ικανοτήτων. Η καινοτόμος ιδέα πίσω από το concept RS 660 μπορεί να συνοψιστεί με τον εξαιρετικό λόγο βάρους / ισχύος που βοηθάει στην ευχαρίστηση στην οδήγηση, είτε σε μια βόλτα είτε στην πίστα.

RS 660
RS 660

Τα μόλις 169 κιλά και η απόδοση των 100 HP είναι η τέλεια φόρμουλα για απόλαυση στο δρόμο. To πλαίσιο και τo ψαλίδι είναι από ελαφρύ αλουμίνιο. Ο κορυφαίος ηλεκτρονικός εξοπλισμός προέρχεται από την RSV4 και περιλαμβάνει γκάζι Ride-by-Wire και αδρανειακή πλατφόρμα έξι αξόνων, για βέλτιστη λειτουργία των ηλεκτρονικών βοηθημάτων APRC. Προσφέρει πέντε προγράμματα οδήγησης σχεδιασμένα να ρυθμίζουν τη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών χειριστηρίων για ασφάλεια και ευκολία κατά την καθημερινή οδήγηση, την γρήγορη οδήγηση στο δρόμο και την σπορ οδήγηση σε πίστα . Η RS 660 ξεχωρίζει επίσης για την ιδιαίτερα προηγμένη αεροδυναμική της, η οποία περιλαμβάνει ένα φέρινγκ με αεροδυναμική σχεδιασμένη για τη βελτιστοποίηση της ευστάθειας σε υψηλές ταχύτητες, προστατεύοντας παράλληλα αποτελεσματικά τόσο τον αναβάτη όσο και τον επιβάτη από τον αέρα.

RS 660
RS 660

 

APRILIA TUONO 660 CONCEPT

Η Tuono 660 Concept εκφράζει καλύτερα τη νέα ιδέα της ελαφριάς σπόρ μοτοσυκλέτας που εισήγαγε η Aprilia με τη νέα οικογένεια μοτοσυκλετών που σχεδιάστηκε γύρω από το νέο δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα που στην έκδοση Tuono 660 Concept θα έχει απόδοση 95 HP.

Μια μοτοσυκλέτα για απόλυτη διασκέδαση, από την καθημερινή χρήση στην πόλη μέχρι την σπορ οδήγηση σε πίστα και με επιδόσεις ανάλογες της μεγάλης κατηγορίας διαθέσιμες για όλους. Σύμφωνα με την παράδοση της Aprilia, η γυμνή έκδοση βασίζεται στην σπορ RS 660. Διαθέτει τις ίδιες τεχνικές λύσεις και το ίδιο ασύγκριτοRS 660

RS 660
μοναδικό πλαίσιο, αλλά με αυξημένες δυνατότητες γα οδήγηση στον δρόμο χάρη στο μεγάλο φαρδύ τιμόνι. Ένα μοναδικό concept μια όμορφη και ελαφριά μεσαία δικύλινδρη μοτοσυκλέτα, εξαιρετικά προηγμέη τεχνολογικά για άριστη απόδοση και απόλυτη απόλαυση. Η Tuono 660 Concept είναι ιδανική για νέους αναβάτες, θα υπάρχει και έκδοση με απόδοση 34 kW για διπλώματα Α2, αλλά και για νέους και λιγότερο έμπειρους μοτοσυκλετιστές που ψάχνουν μια εύκολη και προσιτή μοτοσυκλέτα για καθημερινή χρήση με σπορ χαρακτήρα αλλά και δυνατότητες για τα πρώτα βήματα τους στην πίστα.

RS 660
RS 660
TUONO 660 CONCEPT
TUONO 660 CONCEPT
TUONO 660 CONCEPT
TUONO 660 CONCEPT
TUONO 660 CONCEPT
TUONO 660 CONCEPT

Επόμενο άρθρο »

MV Agusta Brutalle 1000 RR

« Προηγούμενο άρθρο

Honda CBR1000RR-R Fireblade και Fireblade SP του 2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα