• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BAUTISTA: «Είμαι πολύ τυχερός που θα συνεργαστώ με τον CAPIROSSI»
O νεαρός Ισπανός καταθέτει τις πρώτες του εντυπώσεις από τα MotoGP και μιλάει για τη σχέση του με τον Capirex...
Νέα 18/12/2009 - 13:04
Ο Αlvaro Bautista είναι ένας από τους τέσσερις 250άρηδες που του χρόνου θα τρέχουν στη μεγάλη κατηγορία και ο μοναδικός που κατ' εξαίρεση (σ.σ. επειδή η Suzuki δεν διαθέτει «δορυφορικό» team- θα αγωνίζεται με τα χρώματα εργοστασιακής ομάδας.

Ο 25χρονος Ισπανός είναι ο αναβάτης που πήρε τη θέση του Chris Vermeulen στην Rizla Suzuki και μαζί με τον Loris Capirossi θα επιδιώξουν να φέρουν το ιαπωνικό εργοστάσιο στο δρόμο των διακρίσεων, αν και η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Μετά τις πρώτες δοκιμές που έκανε με τη νέα του ομάδα σε Valencia και Estoril, ο νεαρός αναβάτης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις.

«Η μοτοσυκλέτα των MotoGP είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν των 250cc.  
Alvaro Bautista
/>Είναι πιο μεγάλη, διαθέτη πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη και φυσικά πολλά ηλεκτρονικά. Αυτές οι δοκιμές ήταν αναγκαίες για να μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό και να συνηθίσουμε την αίσθηση. Είμαι σε νέα ομάδα και προσπαθούμε βήμα βήμα να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Μου αρέσει η νέα κατηγορία και δεν βλέπω την ώρα να έρθει ο Φεβρουάριος για να κάνουμε και πάλι δοκιμές», δήλωσε ο Bautista και πρόσθεσε: «Τα MotoGP είναι μια διαφορετική ιστορία. Υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τις άλλες κατηγορίες. Υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός, προσοχή και φροντίδα. Με τα ηλεκτρονικά όλα είναι πιο δύσκολα γιατί χρειάζεται να καταλάβεις τον τρόπο λειτουργίας τους και επιπλέον εδώ οι κινητήρες είναι 4χρονοι. Είναι μια μοτοσυκλέτα εντελώς διαφορετική».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στον πολύπειρο team-mate του, Loris Capirossi: «Είμαι πολύ τυχερός. Συνήθως βλέπεις με άλλο μάτι τον team-mate σου, αλλά με τον Loris δεν υπάρχουν τέτοια θέματα γιατί είναι αυτός που εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα προσπαθώντας να την κάνει ανταγωνιστική. Θα με βοηθήσει πάρα πολύ».

Επόμενο άρθρο »

DAVIDE BRIVIO: "Είμαι πολύ βαρετός, εκτός πίστας"

« Προηγούμενο άρθρο

SIMONCELLI και AOYAMA στη Sepang για δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα