• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FMI Aprilia Sport Production Championship
Με Aprilia RS 250 SP - Sport Production
Νέα Αγοράς 07/11/2019 - 20:43
 
 Σε μια εκδήλωση, στα πλαίσια της Eicma 2019, η Aprilia ανακοίνωσε ότι το 2020 σε συνεργασία με την FMI (Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας)και στα πλαίσια του CIV (Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας) θα δημιουργήσει μια νέα κατηγορία την Aprilia Sport Production Championship.
Η κατηγορία είναι για νέους αναβάτες (αγόρια και κορίτσια) 11+ ετών, για το 2020 θα έχει 6 αγώνες και οι αγωνιζόμενοι θα τρέχουν όλοι με τον ίδιο τύπο μοτοσυκλέτας.
 
Στόχος της FMI είναι να φέρει ξανά την Ιταλία στην πρώτη θέση σε ότι αφορά την παραγωγή αναβατών αγώνων με δυνατότητες για παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί διάσημοι αναβάτες όπως ο Max Biaggi,ο Loris Capirossi, ο Valentino Rossi, ο Casey Stoner, ο Marco Melandri, ο Jorge Lorenzo και ο Marco Simoncelli ξεκίνησαν τους αγώνες σε μια κατηγορία με σπορ μοτοσυκλέτες παραγωγής σε πρωταθλήματα όπως το Aprilia Chalenge.
 
Η Aprilia RS 250 SP είναι μια σπορ παραγωγής μοτοσυκλέτα, ειδικά σχεδιασμένη και εξελιγμένη από την Aprilia Racing και την Ohvale.
 
Η Aprilia RS 250 SP, που έχει εξελιχθεί με την γνώση και την τεχνολογία του αγωνιστικού τμήματος της Aprilia στο Noale, είναι εξοπλισμένη με τα καλύτερα περιφερειακά των εταιριών Brembo, Öhlins και SC Project. Το βάρος έχει κρατηθεί χαμηλά και είναι 35 κιλά κάτω από αυτό της μικρότερηςRS 125 παραγωγής. Οι τροχοί είναι 17” της Marchesini με λάστιχα της Pirelli.
 
Την παραγωγή έχει αναλάβει η Ohvale και η τιμή της Aprilia RS 250 SP θα είναι κάτω από τα 10.000€. Η πρόθεση της Aprilia και της FMI ειναι να κάνει το FMI - Aprilia Sport Production Championship μια οικονομική και προσιτή κατηγορία για όσους περισσότερους ενδιαφερόμενους ειναι δυνατόν.

Επόμενο άρθρο »

Υπερτροφοδοτούμενη η Kawasaki στην EICMA ‘19

« Προηγούμενο άρθρο

Γνήσια Αξεσουάρ Υamaha για την UZF R1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα