• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Ενθουσιασμένος για την επιστροφή στα 1000cc.
Ικανοποιημένος ο Αμερικάνος από την αλλαγή των κανονισμών.
Νέα 19/12/2009 - 10:57

Ο Nicky Hayden δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιστροφή των MotoGP στα "παραδοσιακά" 1000cc από το 2012. Ο Αμερικάνος πιστεύει ότι οι νέοι κανονισμοί, που θα επιτρέψουν τη χρήση κινητήρων βασισμένων στους αντίστοιχους παραγωγής, θα οδηγήσουν σε επέκταση του grid των MotoGP και αύξηση των συμμετοχών.

 

Ταυτόχρονα, ο Hayden που κέρδισε τον τελευταίο Τίτλο των 990cc στα MotoGP, πιστεύει ότι οι νέοι κανονισμοί θα επαναφέρουν αρκετό από το χαμένο θέαμα και τη χαμένη διασκέδαση στην κατηγορία. "Είμαι ενθουσιασμένος από τις αλλαγές. Τα 1000cc θα είναι εκπληκτικά και προσωπικά δε θα ήμουν αντίθετος και σε ακόμα μεγαλύτερους κυβισμούς. Πιστεύω ότι η διοργανώτρια αρχή έδρασε επειδή ήταν φανερό ότι κάτι έλειπε από τους αγώνες", δήλωσε ο 28χρονος Αμερικάνος.

 

Επίσης, ο Hayden τόνισε ότι για να επαναληφθούν οι επικές μάχες της πρώτης περιόδου των τετράχρονων MotoGP, επιβάλλεται ο περιορισμός χρήσης ηλεκτρονικών βοηθημάτων: "Το να αυξηθούν τα κυβικά είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι όμως πανάκεια. Ο λόγος που τα πράγματα φαίνονται τόσο εύκολα για τους έξω η χρήση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Φαίνεται σαν αυτές η μοτοσυκλέτες να μπορούσαν να οδηγηθούν και από τον παππού μου! Αυτό ενδέχεται να συνεχιστεί και στα 1000cc, αν δεν αποφασίσουν να περιορίσουν τη χρήση traction control", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

YAMAHA: Επιβεβαιώνει τις επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Rossi.

« Προηγούμενο άρθρο

FLAMMINI: "Οι μοτοσυκλέτες που θα έχουν κινητήρα παραγωγής, δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστικές στα MotoGP."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα