• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Alex μαζί μου στην Honda;
Θα ήταν ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους!
Νέα 16/11/2019 - 21:48

Ο Marc Marquez έφτασε το Σ/Κ στην Valencia με στόχο τη νίκη και τον Τίτλο στις Ομάδες, αλλά τελικά το μεγάλο θέμα συζήτησης αφορά στον αδερφό του.

 

Τον Alex Marquez, που φαντάζει ως το φαβορί για να πάρει τη θέση του Jorge Lorenzo το 2020. Κάτι που θέλει πολύ κι ο Marc, αν και είναι προσεχτικός στις δηλώσεις του.

 

Έτσι, λοιπόν, σήμερα αντί να δεχτεί ερωτήσεις για τις κατατακτήριες, τον ρωτούσαν γι’ αυτό το θέμα.

 

«Ξέρω ότι είναι ένα πιθανό όνομα για τη θέση του Jorge, αλλά η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου. Και μόνο που είναι υποψήφιος με κάνει υπερήφανο».

 

«Ό,τι και να γίνει όμως, πάνω απ’ όλα είμαι επαγγελματίας. Αν ο Alex έρθει, δεν θα είναι ο αδερφός μου, αλλά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2».

 

«Εγώ θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο δουλειάς όποιος κι αν είναι ομόσταυλός μου. Στόχος μου είναι ο Τίτλος και ο νούμερο 1 αντίπαλός μου θα είναι ο ομόσταυλός μου».

 

«Από την άλλη, βέβαια, θέλω το καλό του αδερφού μου… αυτό είναι φυσιολογικό και ο καθένας θα το επιθυμούσε».

 

Ο Marc έλεγε την Πέμπτη ότι ο αδερφός του είναι έτοιμος να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Σήμερα ήταν πιο συγκρατημένος.

 

«Η Honda δεν είναι και η πιο εύκολη μοτοσυκλέτα για έναν rookie… από την άλλη όλοι – και ο Alex – πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους μόνοι τους».

 

«Ο Alex δεν με χρειάζεται και δείχνει μέσα στην πίστα τι αξίζει. Εγώ δεν θα πιέσω καταστάσεις… είμαι επαγγελματίας. Ο Alex πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν».

 

Τέλος, είπε και λίγα πράγματα για τον αυριανό Αγώνα.

 

«Έχω πιθανότητες για τη νίκη. Ο Fabio και ο Vinales φαίνεται ότι είναι οι μεγάλοι μου αντίπαλοι, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τον Miller για παράδειγμα. Ειδικά στους πρώτους γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Honda ή… Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Alex Marquez στην Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα