• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Honda ή… Moto2!
Η Avintia δεν μ’ ενδιαφέρει…
Νέα 16/11/2019 - 22:21

Πολλοί δημοσιογράφοι κυνηγούν τον Johann Zarco στο paddock, προσπαθώντας να εξακριβώσουν την κατάσταση με το μέλλον του.

 

Η απόφαση του Jorge Lorenzo να σταματήσει την καριέρα του φέτος, άνοιξε την πόρτα στον Γάλλο να πάρει τη θέση του στην Repsol Honda τη νέα σεζόν.

 

Όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μιας και η Repsol – και ο Marc Marquez – φαίνεται ότι πιέζουν για να ανέβει κατηγορία ο Alex.

 

Ο Zarco, απαντώντας στους δημοσιογράφους, φάνηκε ειλικρινής: «Τι θέλετε να σας πω; Δεν ξέρω τίποτα ακόμα».

 

Οι τελευταίες φήμες τον θέλουν να του πρότεινε η Ducati μια GP19 τη νέα σεζόν, αλλά στην ομάδα της Avintia. Μια ιδέα που δεν τον ενθουσιάζει.

 

«Θέλω να είμαι με μια κορυφαία ομάδα και η Avintia δεν είναι. Αν δεν μπορώ να μείνω στην Honda, ίσως πάω στην Moto2 καλύτερα».

 

Η Dorna και ο CEO της, ο Carmelo Ezpeleta, φαίνεται ότι θέλουν τον Γάλλο στο πλευρό του Marc Marquez.

 

«Μιλήσαμε με τον Carmelo κι όταν ήταν να φύγω από την ΚΤΜ και σεβάστηκε την απόφασή μου. Ξέρω ότι θέλει να μείνω στο MotoGP, αλλά η απόφαση είναι της Honda».

 

«Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ, είναι να είμαι γρήγορος στην πίστα».

 

Τέλος, μίλησε και για τη σημερινή ημέρα και την 13η θέση του στις κατατακτήριες.

 

«Έκανα ένα χαζό λάθος στις ΕΔ3 κι έχασα αυτοπεποίθηση και χρόνο. Με την Honda όσο πιο γρήγορα πας, τόσο πιο καλά νοιώθεις».

 

«Όμως δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο τόσο γρήγορα. Πάντως είμαι βέβαιος ότι με μια καλή ομάδα και μια καλή μοτοσυκλέτα, μπορώ να φέρω καλά αποτελέσματα. Το ξέρω!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο Alex Marquez στο HRC;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Alex μαζί μου στην Honda;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα