• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η καλύτερή μου σεζόν!
Το Triple Crown είναι και για τον Lorenzo
Νέα 18/11/2019 - 12:47

Ως την καλύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία περιέγραψε αυτή τη χρονιά ο Marc Marquez στη συνέντευξη τύπου μετά τον Αγώνα.

 

Καλύτερη και από το 2014, όταν είχε κερδίσει τους πρώτους 10 Αγώνες εκείνης της χρονιάς!

 

Ο Ισπανός πήρε την 12η νίκη του φέτος στην Valencia, ενώ διέλυσε το ρεκόρ με τους περισσότερους βαθμούς μέσα σε μια χρονιά, φτάνοντας τους 420!

 

Μάλιστα με τη νίκη του στον τελευταίο Αγώνα, χάρισε τον Τίτλο στις Ομάδες στην Repsol Honda, κάνοντας το 3 στα 3 και φέτος, αφιερώνοντας αυτό το κατόρθωμα και στον Jorge Lorenzo.

 

«Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου», είπε ο Ισπανός, ο οποίος στους 18 από τους 19 Αγώνες ήταν είτε πρώτος είτε δεύτερος κι έπεσε μόνο στη «δική» του πίστα, το Τέξας.

 

«Δείξαμε τις δυνατότητές μας και κάναμε την τέλεια σεζόν, ενώ την ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τη νίκη στην Valencia και με τον Τίτλο στις Ομάδες».

 

«Αυτός ήταν κι ένας τρόπος για να αποχαιρετήσουμε τον Lorenzo γιατί για εμάς και για όλους ο Jorge που έχουμε στο μυαλό μας είναι ο Jorge των 5 Παγκόσμιων Τίτλων».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με υπερηφάνεια στην ομάδα του, χωρίς τη βοήθεια της οποίας δεν θα είχε καταφέρει όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.

 

«Ήταν η καλύτερή μας σεζόν, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι αρχίζουν και συνηθίζουν τέτοια αποτελέσματα και αυτό δεν είναι φυσιολογικό».

 

«Το νορμάλ είναι να κερδίζεις 6-7 Αγώνες όταν πας για Τίτλο και να είσαι εκεί, στο βάθρο, αλλά και να κάνεις και κάποια λάθη».

 

«Οι αντίπαλοι περίμεναν να δουν πότε θα έκανα το λάθος, αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και ειδικά για τον Alberto (σ.σ. Puig) που πιέζει πολύ ως Team Manager».

 

«Ακόμα κι όταν ήμουν 80β μπροστά, πίεζε σαν τρελός! Κι εδώ, στον τελευταίο Αγώνα, μου έκανε παράπονα για την αυτοσυγκέντρωσή μου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για έναν οδηγό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το ίδιο πάντα πρόβλημα…

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoE: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα