• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημέρα 1: Τελικοί χρόνοι
Πέρασε πρώτος στο τέλος ο Quartararo
Νέα 19/11/2019 - 18:04

Η σεζόν του 2020 ξεκίνησε και επίσημα με τις δοκιμές που διεξάγονται σήμερα και αύριο στην πίστα Ricardo Tormo της Ισπανίας.

 

Στην ίδια πίστα που πριν δυο 24ωρα ολοκληρώθηκε και φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Τα μεγάλα νέα στην κατηγορία της MotoGP είναι η έλευση του Alex Marquez στο πλευρό του αδερφού του, Marc, στο γκαράζ της Repsol Honda.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση στις πρώτες του επαφές με τη νέα του μοτοσυκλέτα, οδηγώντας – για το τεστ αυτό – με τα χρώματα της LCR.

Κι αυτό επειδή προτιμήθηκε να οδηγήσει την RC213V στην Repsol Honda ο Stefan Bradl, που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον Ισπανό με τη μοτοσυκλέτα.

 

Στους τελικούς χρόνους της ημέρας, ο Fabio Quartararo εκμεταλλεύτηκε τις δυο τελευταίες ώρες για να γράψει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο Γάλλος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:30,163 και πήρε την πρώτη θέση με διαφορά 0,164’’ από τον δεύτερο, τον Maverick Vinales.

 

Οι τρεις Yamaha έμειναν στην κορυφή, καθώς ο Franco Morbidelli κράτησε την 3η θέση, αν και ο Andrea Dovizioso τον πλησίασε στα 15χιλ του δευτερολέπτου.

Με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο έφυγε από την πίστα ο νικητής του Αγώνα της Κυριακής, Marc Marquez, μπροστά από το δίδυμο της Suzuki.

 

Εκεί, ο Mir κέρδισε τον Rins, ενώ ακολουθεί ο Pol Espargaro με την ΚΤΜ του στην 8η θέση.

 

Τη δεκάδα των πρώτων κλείνουν οι Valentino Rossi με την Μ1 του, 0,849’’ από την κορυφή και ο Jack Miller με την Ducati του.

 

Δείτε τους τελικούς χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Οι πρώτες δηλώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

2020: Προσωρινή λίστα συμμετοχών MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα