• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος ο Abraham από το MotoGP
Άνοιξε ο δρόμος για τον Zarco!
Νέα 24/11/2019 - 11:57

Γράψαμε την Τρίτη 19/11 στις 16:21 σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την είδηση ότι ο Zαρκό υπογράφει με την Aβίντια και στο μόνο που πέσαμε έξω ήταν η ημερομηνία της ανακοίνωσης! Χθες το βράδυ έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τη σελίδα της πίστας του Μπρνο, ότι ο Κάρελ Άμπραχαμ σταματά την καριέρα του στο MotoGP! Έτσι λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για τον Ζοάν Ζαρκό που αύριο προφανώς θα δώσει το παρόν στο 2ο επίσημο τεστ του 2020, στην πίστα της Χερέθ, με την Ντουκάτι της Αβίντια.

Άλλη μια αποκλειστικότητα λοιπόν για το σάιτ μας, αυτή τη φορά – όπως και σε άλλες περιπτώσεις – παγκόσμια, με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, να βρίσκεται τυχαία την περασμένη Τρίτη μπροστά στο τέλος της συνομιλίας του Ρούμπεν Ζάους (αγωνιστικού συμβούλου και διευθυντή της Αβίντια) με τον Πάολο Τσιαμπάτι της Ντουκάτι και από τα χαμόγελα των δύο να καταλαβαίνει ότι η συμφωνία είχε γίνει.

Από κει και πέρα σε ρεπορτάζ και συνομιλία με τον Ντάβιντε Τάρντοζι της Ντουκάτι επιβεβαιώθηκε η θέληση της Ιταλικής εταιρίας να δώσει ανταγωνιστικό πακέτο μοτοσυκλέτας-μηχανικών στην Αβίντια, με την τελευταία να έχει το καθήκον να τελειώσει το θέμα των συμβολαίων των οδηγών.

Η Αβίντια από την πλευρά της είχε συμβόλαιο και με τον Κάρελ Άμπραχαμ και τον Τίτο Ραμπάτ και για το 2020, έτσι αρχικά προσπάθησε να πείσει τον Ραμπάτ να επιστρέψει στην Μοτο2 στη θέση του Άλεξ Μάρκεθ στην ομάδα με την οποία ο Ραμπάτ πήρε τον Τίτλο στη μεσαία κατηγορία. Ο Ραμπάτ προφανώς αρνήθηκε και τελικά με κάποιο τρόπο οι Ισπανοί έσπασαν το συμβόλαιο του Τσέχου.

Περιμένουμε σε λίγο και την επίσημη θέση της Αβίντια, αλλά και να δούμε αύριο στην Χερέθ τον Ζαρκό, με 4η διαφορετική μοτοσυκλέτα στη μεγάλη κατηγορία. 

Tελικά όμως ο Ζαρκό είναι ακόμη τραυματίας απο την πτώση του στην Βαλένθια και έτσι τη θέση του θα πάρει στο τεστ ο Βραζιλιάνος Έρικ Γκρανάντο, ως επιβράβευση για τις νίκες του στην Μοτο-Ε με την ισπανική ομάδα!

Επόμενο άρθρο »

O Βασίλης Παντελεάκης στην Premoto3 του CIV

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχουμε βελτιωθεί… σίγουρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα