• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Abraham: Θυμός, λύπη, απογοήτευση…
Το «αντίο» του Τσέχου στο MotoGP
Νέα 25/11/2019 - 09:09

Ο Karel Abraham έλεγε το προηγούμενο διάστημα ότι θα παλέψει για να κρατήσει τη θέση του στο MotoGP και το έκανε, μόνο που τελικά δεν ήταν αυτός που κέρδισε…

 

Η Dorna, η Ducati και τα συμφέροντα γενικότερα Γαλλικών εταιρειών, «νίκησαν» τον Τσέχο, ο οποίος – όπως γράψαμε εδώ – αποχαιρετά το MotoGP.

 

Στην ανακοίνωσή του, ο Abraham έβγαλε από μέσα του τα συναισθήματα που βιώνει αυτό το διάστημα, μετά την εκδίωξή του ουσιαστικά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια… Ήταν μια απόφαση που με θύμωσε, με απογοήτευσε αλλά πάνω απ’ όλα με λύπησε πάρα πολύ».

 

Ο Abraham ήταν κανονικά στο τεστ της Valencia την περασμένη εβδομάδα, αλλά τότε: «…δεν φανταζόμουν ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μου φορά πάνω στο “θηρίο”».

 

Ο Karel έκανε το ντεμπούτο του στα GP το 2005 στα 125cc και το 2007 ανέβηκε στα 250cc, κατακτώντας τη μοναδική νίκη της καριέρας του στο GP της Valencia (2010, Moto2).

 

Ο 29χρονος ήταν 8 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και αγωνίστηκε με μοτοσυκλέτες της Ducati, της Aprilia (ART) και της Honda.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα ήταν μια 7η θέση, ενώ ο Τσέχος πέρασε και μια χρονιά στα SBK, το 2016.

 

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο Johann Zarco στη θέση του Abraham, με τον Γάλλο να μην είναι στο τεστ της Jerez σήμερα και αύριο, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στην Valencia.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Ο Granado στη θέση του Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχουμε βελτιωθεί… σίγουρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα