• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξομολόγηση ΣΟΚ του Stoner: Είμαι άρρωστος!
Κάθομαι στον καναπέ μια βδομάδα… δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια!
Νέα 03/12/2019 - 17:19

Ο Casey Stoner αποφάσισε να αποσυρθεί στα τέλη του 2012, με την επίσημη αιτιολογία να είναι ότι δεν άντεχε άλλο το βαρύ πρόγραμμα των GP.

 

Οι συνεντεύξεις, τα ταξίδια, οι υποχρεώσεις για χορηγούς κτλ και η πίεση των Αγώνων, είχαν καταβάλει σωματικά τον Αυστραλό.

 

Πριν από μερικά χρόνια, όταν αγωνιζόταν με Ducati, είχε σταματήσει για λίγο και στη συνέχεια όταν επέστρεψε είχε διαγνωστεί με δυσανεξία στη λακτόζη.

 

Όμως ο Casey Stoner είχε και χρόνιο πρόβλημα εξάντλησης, ένα πρόβλημα το οποίο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, έχει χειροτερεύσει…

 

«Δεν έχω πια άλλη ενέργεια», τόνισε ο Αυστραλός, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε όλη την ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

«Λόγω του χρόνιου συνδρόμου κούρασης, δεν μπορώ να είμαι σωματικά έτοιμος και υγιής. Δεν έχω κάνει καρτ εδώ κι ένα χρόνο. Έχω θέμα με τα πλευρά μου και πονάω συχνά στη μέση».

 

Ο Stoner ήταν για λίγο δοκιμαστής της Honda και στη συνέχεια της Ducati, προτού τα παρατήσει τελείως όλα, για να αφοσιωθεί στην άλλη μεγάλη του αγάπη, το ψάρεμα (και την τοξοβολία).

 

«Έχω σπασμούς… κάποιοι δίσκοι πιέζουν τα νεύρα και πονάω… η κατάσταση βελτιώνεται με κάποια νέα φάρμακα, αλλά δεν μπορώ να κάνω πολλά».

 

«Συχνά κάθομαι μια ολόκληρη εβδομάδα στον καναπέ κι αυτό δυσκολεύει και τη ζωή της γυναίκας μου…»

 

Ο Stoner πήρε μέρος για λίγο και στα V8 Supercars της Αυστραλίας, με τον ίδιο να συνεχίζει τις δραματικές αποκαλύψεις λέγοντας:

 

«Δεν ήθελα να το κάνω… με ανάγκασαν όμως! Το Πρωτάθλημα θα το έδειχνε η τηλεόραση επειδή θα ήμουν κι εγώ και δεν μπορούσα να κάνω πίσω».

Επόμενο άρθρο »

Νέα BMW στη συλλογή του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Το να είσαι ο ταχύτερος δεν φτάνει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα