• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Jorge θα το έβρισκε!
Αν έμενε με την Honda
Νέα 10/12/2019 - 10:08

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Cal Crutchlow δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Jorge Lorenzo θα ήταν ανταγωνιστικός με την Honda, αν δεν αποφάσιζε να αποσυρθεί.

 

«Ακόμα και όταν έχεις διαφορά 3’’ εξακολουθείς να είσαι γρήγορος και να ρισκάρεις μια πτώση», σχολίαζε ο Βρετανός αναβάτης.

 

«Τα 3’’ στον κόσμο μας είναι τεράστια διαφορά… και τα τρία δέκατα είναι μεγάλη διαφορά!»

 

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν συνέχιζε θα ήταν γρήγορος, ωστόσο κατανοώ πλήρως την απόφασή του. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλον στο paddock».

 

«Πέτυχε ό,τι θα είχε φανταστεί ποτέ. Θα πρέπει να είναι πραγματικά χαρούμενος και είμαι σίγουρος ότι είναι».

 

Πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει στο paddock η επιθυμία του Crutchlow να σταματήσει κι αυτός την καριέρα του, επηρεασμένος από τις πολλές πτώσεις του.

 

Ένας από τους σοβαρότερους τραυματισμούς για τον Cal, ήταν όταν κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά τον αστράγαλό του σε μια πτώση στην Αυστραλία.

 

Όμως ο Βρετανός, αν και του πέρασε από το μυαλό να αποσυρθεί, εν τούτοις – όπως δηλώνει – μοιάζει περισσότερο με τον Marquez σ’ αυτό το κομμάτι!

 

«Όταν είχα την πτώση στο Phillip Island σκέφτηκα ν’ αποσυρθώ. Μια ώρα μετά, όμως, έλεγα στο χειρούργο να επισπεύσουμε την επιστροφή μου!»

 

«Είμαι περισσότερο σαν τον Marquez, ενώ ο Jorge είναι πιο συνετός».

 

Τέλος, ο Cal εξήγησε γιατί δεν του προκάλεσε έκπληξη η κακή χρονιά του Jorge, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Βρετανός πριν ανέβει στη σέλα της RC213V ο Lorenzo.

 

«Η Honda είναι δύσκολη μοτοσυκλέτα. Είναι απίστευτα σταθερή στα φρένα και αυτό που απαιτείται περισσότερο είναι να εστιάζεις στα πλεονεκτήματά της για να είσαι γρήγορος».

 

«Όχι να κοιτάς τα μειονεκτήματά της. Όσο πιο πολλά ρίσκα πάρεις, τόσο πιο αργά θα φρενάρεις και τόσο πιο γρήγορος θα είσαι με την Honda».

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: «Είναι θέμα χρόνου!»

« Προηγούμενο άρθρο

O Zarco, επίσημα στην Reale Avintia Racing Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα