• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2020 Ειδική 2: Νίκη-έκπληξη του Branch!
Ο Sam Sunderland πρώτος στη γενική κατάταξη
Νέα 07/01/2020 - 09:44

Την πρώτη του νίκη σε Rally Dakar πήρε χτες ο Ross Branch, ο οποίος συμμετέχει μόλις για δεύτερη χρονιά στο θεσμό, όντας πέρυσι ο καλύτερος Rookie.

 

Ο ιδιωτικός οδηγός της ΚΤΜ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του πρωτοπόρου Joan Barreda και περίπου στα μισά της Ειδικής των 367χλμ πήρε την πρώτη θέση.

 

Στο τέλος πιέστηκε από τον Sam Sunderland, ωστόσο ο αναβάτης από την Μποτσουάνα κατάφερε να κρατήσει την 1η θέση για 1:24’’.

 

Ο Sunderland συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση αλλά πέρασε πρώτος στη γενική κατάταξη, με διαφορά 1:18’’ από τον Pablo Quintanilla.

 

Ο τελευταίος (με Husqvarna) ήταν αυτός που έκλεισε την τριάδα των πρώτων στη χτεσινή Ειδική.

 

Ο Kevin Benavides της Honda ήταν ο 4ος πιο γρήγορος και ανέβηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, μόλις 1:32’’ πίσω από τον Sunderland της KTM.

 

Οι δυο πρώτοι της 1ης Ειδικής του φετινού Dakar, ο περσινός Πρωταθλητής Toby Price και ο Ricky Brabec, αντιμετώπισαν δυσκολίες στο πρώτο μισό της Ειδικής.

 

Στο τέλος ο Αυστραλός (Price) «έδωσε» 12 λεπτά στον Branch και πήρε μόλις την 15η θέση στην Ειδική, υποχωρώντας παράλληλα στην 9η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Μπήκε στη δεκάδα των πρώτων της χτεσινής Ειδικής ο Xavier de Soultrait της Yamaha, ανεβαίνοντας στην 12η θέση της γενικής.

 

Στο πρώτο συνοδευτικό αρχείο μας βλέπουμε τους 10 πρώτους της χτεσινής Ειδικής και στο δεύτερο τους 10 πρώτους της γενικής κατάταξης.

Επόμενο άρθρο »

Video: Τα highlights της 2ης Ειδικής του Dakar

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2020 Ειδική 1: Ο Price κέρδισε τον Brabec!

Χορηγοί