• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Kλειδί για το Πρωτάθλημα η νίκη στην Catalunya»
Το προσπέρασμα-νίκη επί του Jorge Lorenzo στην πίστα της Βαρκελώνης ήταν το κλειδί στην πορεία του ...
Νέα 04/01/2010 - 14:05

Το ιδιοφυές προσπέρασμα πάνω στον Jorge Lorenzo στην τελευταία στροφή πριν τον τερματισμό στην Catalunya ήταν σύμφωνα με τον Valentino Rossi το κλειδί στην πορεία του προς την κατάκτηση του 9ου Πρωταθλήματος της καριέρας του.

Αυτό είπε ο Ιταλός σούπερ σταρ σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική τηλεόραση και στην οποία μίλησε επίσης για τους μεγάλους του αντιπάλους αλλά και για το αν του αρέσει το ... κόκκινο χρώμα.

«Κλειδί της περασμένης σεζόν θα έλεγα πως ήταν ο αγώνας της Catalunya, όχι μόνο για το προσπέρασμα στην τελευταία στροφή το οποίο είναι ό,τι ποιο συναρπαστικό μου έχει συμβεί στην καριέρα μου στους αγώνες, ούτε επειδή ένα τέτοιο προσπέρασμα σε εκείνο το σημείο συνοδεύεται από έκρηξη αδρεναλίνης. Το βασικό είναι ότι με αυτήν την κίνηση ήρθε η νίκη μέσα στην Ισπανία επί του Lorenzo και μάλιστα μετά το Mugello όπου τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμένα εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τη μοτοσυκλέτα τα οποία δεν μου επέτρεψαν να οδηγήσω όπως θα ήθελα τη μοτοσυκλέτα μου. Γι' αυτούς τους λόγους λοιπόν το προσπέρασμα στην Catalunya ήταν η σημαντικότερη στιγμή. Και μετά η νίκη στο Misano που ήρθε μετά την πτώση στoν αγώνα της Indinapolis. Ήταν πολύ ωραία στιγμή να βλέπεις όλον τον κόσμο να σε στηρίζει και να σε αποθεώνει», είπε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Ερωτηθείς για τους Casey Stoner και Jorge Lorenzo, ο Rossi απάντησε: «Ο Stoner επέστρεψε αμέσως πολύ δυνατός και για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πόσες βλακείες μπορούν να ειπωθούν όταν κάποιος δεν είναι μέσα στο χώρο και δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει (σ.σ. αναφέρεται στα σενάρια που ήθελαν τον Αυστραλό αναβάτη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρεται από τους αγώνες). Ο Lorenzo όπως και ο Stoner ανοίγει το γκάζι πολύ και πολύ νωρίς και ως νέοι που είναι δεν γνωρίζουν ότι το Πρωτάθλημα είναι μακρύ».

Τα μελλοντικά του πλάνα απασχολούν εδώ και καιρό τα Μέσα Ενημέρωσης και θα συνεχίσουν να τα απασχολούν μέχρι τον Ιούνιο οπότε και ο Doctor θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα παραμείνει στη Yamaha ή θα αλλάξει «στρατόπεδο».

Με τα σενάρια να θέλουν τον Ιταλό να ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα της Ducati ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Το πρώτο σου GP στα κόκκινα θα είναι με δύο ή τέσσερις τροχούς;», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ακόμα και να μετακομίσει στη Formula 1 με την Ferrari. «Σίγουρα με δύο τροχούς... Αν και το κόκκινο δεν είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα», ήταν η απάντηση του Rossi.

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Video από τις δοκιμές της Bimota

« Προηγούμενο άρθρο

SUPERSPORT FANS CLUB - 1st TRACKMANIA WEEKEND of 2010 !!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα