• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
XEROX DUCATI: Αναδιοργάνωση στο εσωτερικό της ομάδας
Η Ιταλική ομάδα ανασυντάσσεται πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος
Νέα 11/01/2010 - 08:19

Λίγο καιρό πριν την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος WSBK για το 2010 Superbike, με τις δοκιμές στο Portimao στις 22 Ιανουαρίου, η ομάδα της Xerox Ducati επιχειρεί την εσωτερική της αναδιοργάνωση.

 

Όπως γνωρίζουμε, αναβάτες της ομάδας θα είναι και για φέτος οι Noriyuki Haga και Michel Fabrizio και μοτοσυκλέτες, οι πολύ επιτυχημένες Ducati 1198. Όμως στο εσωτερικό της ομάδας αλλάζουν αρκετά πρόσωπα.

 

Ο Ernesto Marinelli είναι ο καινούριος τeam manager και τη θέση του σαν τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνει ο Marco Lozej, που θα έχει ταυτόχρονα και το ρόλο του αρχιμηχανικού για τον Michel Fabrizio. Ο Lozej βρίκσεται στην ομάδα από το 2000, ενώ έχει βοηθήσει και στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας που αγωνίζεται στα MotoGP.

 

Ο Haga έχει και αυτός καινούριο μηχανικό – πίστας, τον Luca Ferraccioli, που επιστρέφει στην Ιταλική ομάδα, μετά από 4 χρόνια, όπου εργαζόταν σα μηχανικός στην ομάδα British GSE Racing. Δίπλα στον Ferraccioli, αναλαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά των μοτοσυκλετών του Haga, θα βρεθεί ο Marco Frigerio, που προέρχεται από την ομάδα της Ducati στα MotoGP. Επίσης, καινούριο πρόσωπο στο πλευρό του Ιάπωνα αναβάτη είναι και ο νέος μηχανικός ελαστικών, Massimo Meneghin.

Χerox Ducati
Χerox Ducati

 

"Το 2010 θα είναι λίγο διαφορετικό αλλά έχω υψηλό ηθικό και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εξέλιξη της σεζόν", δήλωσε ο Ernesto Marinelli. "Παρά τη σημαντική αναδιοργάνωση της ομάδας, πολλά από τα νέα πρόσωπα ήδη βρίσκονταν στην Ducati για κάποιο καιρό. Τόσο ο Marco Lozej όσο και ο Luca Ferraccioli εργάζονταν στην Ducati για χρόνια και διαθέτουν σημαντική εμπειρία, μεγάλες ικανότητες σα μηχανικοί και βεβαίος, άριστους χαρακτήρες."

 

"Το 2010 ξεκινάει μια νέα πρόκληση. Μέσα στα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές, βγαίνοντας αρκετές φορές νικητές. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε το φετινό Πρωτάθλημα. Οι αναβάτες μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η ομάδα έχει μεγάλη διάθεση για διάκριση. Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά στην πίστα, στις δοκιμές του Portimao", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

H πρώτη φωτογραφία του TARDOZZI με τα χρώματα της BMW

« Προηγούμενο άρθρο

BAUTISTA: Η πρώτη εμφάνιση στα χρώματα της Rizla Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα