• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Μετά τα MotoGP θα ασχοληθώ με τα Ράλι»
Ο Ιταλός σούπερ σταρ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ινδία...
Νέα 11/01/2010 - 17:30
Στην Ινδία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Valentino Rossi φιλοξενούμενος της τοπικής αντιπροσωπείας της Yamaha. Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την 10η Auto Expo στο Νέο Δελχί και να γνωριστεί με τον αστέρα του Bollywood, John Abraham.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Doctor παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα μελλοντικά του πλάνα.

«Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα ενός 22χρονου άνδρα και ενός 34χρονου. Έχω ακόμα λίγα χρόνια στα MotoGP. Όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου στους αγώνες μοτοσυκλετών μπορεί να κάνω κάποιες σεζόν στα Ράλι. Tότε θα είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία για να ασχοληθώ με τη Formula 1», δήλωσε ο Ιταλός σούπερ σταρ και πρόσθεσε αναφερόμενος στην Yamaha: «Τα τελευταία δύο χρόνια στέφθηκα Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ενώ ο Lorenzo τερμάτισε 4ος τη μία και 2ος την άλλη. Και όλα αυτά την ώρα που οι άλλες ομάδες ρίχνουν το βάρος και την προσοχή τους σε έναν αναβάτη! Αυτό αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά κάνει η Yamaha».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Ινδία και στις εντυπώσεις που αποκόμισε, είπε: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και θα ήταν πολύ ωραίο αν γινόταν ένας αγώνας των MotoGP εδώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ινδία για να γνωρίσω καλύτερα τη χώρα. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι στους δρόμους κυκλοφορούν πολλές και καλές μοτοσυκλέτες, αλλά και το ότι έχω πολλούς θαυμαστές».

Επόμενο άρθρο »

WROOOM 2010: Oι Ducatisti συνάντησαν τους Ferraristi

« Προηγούμενο άρθρο

H πρώτη φωτογραφία του TARDOZZI με τα χρώματα της BMW

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα