• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Θέλουμε τον Andrea στην Sepang
Ακόμα και με το ρίσκο να χάσει μερικούς Αγώνες!!
Νέα 08/01/2020 - 11:22

Χτες θα έπρεπε να είχε εξεταστεί το δεύτερο δείγμα του Andrea Iannone στην υπόθεση doping στην οποία πρωταγωνιστεί ο αναβάτης της Aprilia.

 

Ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα στην περίπτωση του Ιταλού, με τον ίδιο να συνεχίζει να δηλώνει ήρεμος και σίγουρος ότι θα δικαιωθεί.

 

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του, η Aprilia θέλει οπωσδήποτε να είναι ο Iannone στο τεστ της Sepang σε έναν μήνα περίπου από σήμερα.

 

«Είναι σχεδόν πιο σημαντικό να είναι στην πίστα για το τεστ ο Andrea, από το να ρισκάρουμε να μην τον έχουμε για μερικούς Αγώνες!!»

 

Αυτό φέρεται να είπε άνθρωπος της ομάδας στο «αδελφό» gpone.com και ο λόγος δεν είναι δύσκολος να τον φανταστεί κανείς, μιας και στην Μαλαισία θα κάνει το ντεμπούτο της η ολοκαίνουργια RS-GP.

 

«Μας έχει βοηθήσει πολύ και η συμβολή του είναι μεγάλη. Θα ήταν μεγάλη απώλεια να μην τον έχουμε. Μας έχει βοηθήσει στο να ετοιμάσουμε μια πιο γρήγορη σε ρυθμό μοτοσυκλέτα», εξηγεί η ίδια πηγή.

 

Φυσικά η Aprilia συνεχίζει να σκέφτεται την περίπτωση του Karel Abraham, στην περίπτωση που τελικά ο Iannone τιμωρηθεί.

 

Αν και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, ο Andrea μπορεί να αποβληθεί έως και 4 χρόνια και αυτό είναι που περιμένουμε να ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Σύμπτωση η πτώση απόδοσης του Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Dakar 2020 Ειδική 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα