• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Παίρνουμε 8 στα 10 για το 2019
Είμαστε χαρούμενοι με τους οδηγούς μας
Νέα 09/01/2020 - 11:28

Οι μηχανικοί και τα εργοστάσια έχουν πολλή δουλειά αυτό το διάστημα, καθώς προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο τεστ του 2020 στην Μαλαισία.

 

Έχοντας συλλέξει δεδομένα από τα τεστ στα τέλη του 2019, συνεχίζουν την εξέλιξη ώστε να είναι έτοιμοι για τον πρώτο Αγώνα του 2020, στο Qatar.

 

Επικεφαλής σε αυτό το κομμάτι για την Suzuki είναι ο Ken Kawauchi, ο Τεχνικός Διευθυντής της, ο οποίος πρόσφατα έδωσε συνέντευξη.

 

Αρχικά αναφέρθηκε στο 2019:

 

«Ήταν θετική σεζόν και πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη. Αυτή μάλιστα ήρθε νωρίτερα από το αναμενόμενο».

 

«Στη συνέχεια πήραμε και μια δεύτερη, αλλά μετά το Silverstone αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε περισσότερο μιας και ο ανταγωνισμός βελτιώθηκε».

 

«Δεν πήραμε άλλα βάθρα και αυτό είναι κάπως απογοητευτικό, παρ’ όλα αυτά όμως θα μας έβαζα 8 στα 10. Φέτος πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και να κυνηγάμε το βάθρο σε κάθε Αγώνα».

 

Μιλώντας για τα τεστ του 2019 σε Valencia και Jerez, τόνισε:

 

«Βασικός μας στόχος ήταν να τσεκάρουμε το νέο κινητήρα και να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

 

«Ο κινητήρας είναι ο πυρήνας της μοτοσυκλέτας κι έτσι όλα τα υπόλοιπα θα τα εξελίξουμε αργότερα».

 

Μετά το 2019 που χάρισε δυο νίκες στην Suzuki και μια 4η θέση στη βαθμολογία για τον Alex Rins, ο Kawauchi ξέρει ακριβώς που βρίσκεται η ομάδα:

 

«Έχουμε πολύ καλή βάση, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι επηρεαζόμαστε πολύ από τις διαφορετικές πίστες αλλά και από τον καιρό».

 

«Από πλευράς απόδοσης και μόνο είμαστε κοντά στους αντιπάλους μας, αλλά αυτοί δεν επηρεάζονται τόσο όσο εμείς στις αλλαγές των συνθηκών».

 

«Σε αυτό θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε πιο σταθεροί και λιγότερο ευαίσθητοι στις αλλαγές».

 

Τέλος, είπε και μερικά λόγια για την ομάδα και τους αναβάτες:

 

«Είμαστε χαρούμενοι με τους οδηγούς μας. Ο Alex πήρε βάθρα και θεωρείτε ανάμεσα στους κορυφαίους, ενώ ο Joan βελτιώθηκε πολύ και έχει δείξει τη δυναμική του».

 

«Αλλά και η ομάδα έχει δουλέψει καλά μαζί και είμαστε όλοι συνεργάσιμοι και αποτελεσματικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη σκληρή τους δουλειά».

 

«Ωστόσο περιμένουμε τους αντιπάλους μας πιο δυνατούς το 2020 και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε έτοιμοι στον 1ο Αγώνα της σεζόν στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

2020: Νέο ελαστικό από τη Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Video Dakar 2020: Ειδική 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα