• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2020: Νέο ελαστικό από τη Michelin
Νέας κατασκευής πίσω ελαστικό από τη Γαλλική εταιρεία
Νέα 09/01/2020 - 12:09

Η Michelin καλωσορίζει ένα νέο πίσω ελαστικό στην γκάμα της για το 2020, το οποίο θα προσφέρει αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη σταθερότητα στους οδηγούς.

 

Το ελαστικό αυτό δοκιμάστηκε από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στα τεστ της Καταλονίας, του Brno και στο Misano.

 

Στη συνέχεια η Michelin είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το ελαστικό του 2020 κατά τη διάρκεια του Αγωνιστικού Σ/Κ στο Phillip Island, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά!

 

Τα δεδομένα που συνέλλεξε από το Σ/Κ στην Αυστραλία – δόθηκε ένα 20λεπτο στους οδηγούς και τις ομάδες να δοκιμάσουν μόνο αυτό το ελαστικό – ήταν υπερπολύτιμα.

 

Το νέο αυτό ελαστικό πήρε την έγκριση των οδηγών και δοκιμάστηκε για τελευταία φορά στα τεστ της Valencia και της Jerez στα τέλη του 2019.

 

Τώρα θα το έχουν στη διάθεσή τους οι ομάδες στα δυο επόμενα τεστ, πρώτα στην Μαλαισία και στη συνέχεια στο Qatar.

 

«Μετά από πολλές δοκιμές και πολλή δουλειά, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέας κατασκευής πίσω ελαστικό μας», σχολιάζει ο Piero Taramasso.

 

«Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό για πολύ καιρό, με τη βοήθεια των οδηγών και των ομάδων και ετοιμάσαμε ένα ελαστικό που θα βελτιώσει την απόδοση όλων ανεξαιρέτως».

 

«Έχουμε δώσει στις ομάδες τις πλήρεις προδιαγραφές του για να ετοιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους και να πάρουν το 100% από το νέο αυτό ελαστικό».

 

«Μετά από δυο χρόνια είναι η πρώτη φορά που αλλάζει κατασκευή και αυτό αποτελεί σημαντικό βήμα στην εξέλιξη των σλικ ελαστικών μας για το MotoGP».

 

«Με το νέο ελαστικό εξασφαλίζουμε υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα και πλέον ανυπομονούμε να το δούμε σε δράση και να σπάσει κι άλλα ρεκόρ».

Επόμενο άρθρο »

Θετικό και το 2ο δείγμα του Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Παίρνουμε 8 στα 10 για το 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα